Bugün sabah saatlerinde (09:08) Balık burcundaki Merkür ve Jüpiter arasında bir kavuşum gerçekleşti. Kavuşumun etkilerini bugün yoğun, yarın ise hafiflemiş olarak hissediyor olacağız.

Merkür ve Jüpiter, İkizler ve Yay burçlarının, yani karşıt konumdaki iki burcun yöneticisidir. Aslında her ikisi de zihinsel fakülteler, öğrenme, öğrendiklerini kullanma ve aktarma yani iletişimle yakından bağlantılıdır.

Balık burcunda meydana gelen bu kavuşum sezgisel yanımızın rasyonel aklın önüne geçebileceğini, ya da sezgisel algıların rasyonalize edilmesi için çaba sarf edilebileceğinin ifadesidir. Ama tüm düşünce sistemine kalpten gelen, şefkat, merhamet, esirgeme ve bonkörlük kavramlarının da Balık etkisiyle eşlik edeceği kesindir.

Ancak yine de eğitim ve öğretimde şans, turizm ve yolculuklar alanında gelişme fırsatları, manevi konularda yeni öğretilerle ilgilenmek için de son derece uygun bir transit olarak kabul edilebilir. Sınır tanımayan düşünceler, bolca fikir paylaşımı ve yardımlaşma hakimiyet gösterecektir. Hayallere çok kapılmamaya çalışmak, konsantrasyon kayıplarıyla mücadele etmek, dalgınları kontrol altına almak da çok faydalı olacaktır.

Balık burcunun yanı sıra, İkizler, Başak ve Yay burç ve yükselen burçlarının hayatlarının önemli alanlarında yeni kararlar almaları, büyümek için yeni düşünceler üretmeleri, iyimser bir perspektiften bakmayı tercih etmeleri söz konusu olacaktır. Fiziksel görüntüde iyileşmeler, kişisel gelişim için adımlar, ilişkilerde birlikte alınan ve iyiliğe götüren kararların yanı sıra, aile ve ev yaşantısı, kariyer planları ve mesleki-toplumsal hayatta da gelişmelerin olması beklenebilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının akut ve kronik sağlık sorunlarıyla alakalı şifa sağlayacak görüşmeler yapması, yeni şeyler öğrenmesi söz konusu olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal bağlantılarında, arkadaşlıklarında, çocuklarıyla ilişkilerinde ve yaratıcılık gerektiren faaliyetlerinde yeni ve gelişime yönelik başlangıçlar yapması ihtimal dahilindedir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının yurtdışı bağlantılarında, akademik konularda, hukuki meselelerde, ticari ilişkilerde ve kardeşleriyle alakalı hayat alanlarında yeni ve iyileşmeye götürecek adımlar atılması mümkündür.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi kaynaklarını, sahipliklerini ve paylaşımlarını geliştirmek için bazı yeni yöntemlere baş vurması, yeni fikirler bulması olasıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar