Bugün sabah saatlerinde Başak burcundaki hareketine başlayan Ay, yarın da burada kalacak ve bir sonraki gün sabah saatlerinde bu burcun son derecelerinde bir Dolunay meydana gelecek.

Ay Başak burcundayken, haritalarımızda bu burcun yönettiği hayat alanlarının daha ön planda olmasında, aynı zamanda sağlık, hijyen, iyi beslenme, diyet ve sağlık için spor gibi konuların yaşantımızda öncelik kazanmasında rol oynar. Başak burcundaki Ay, kendi duygularımızı analiz etmemize ve duygusal meseleleri akılla çözmeye çalışmamıza neden olabilir.

Ay Başak burcundayken tüm Değişkenler yani İkizler, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları duygusal dalgalanmalara, içgüdüsel ve otomatik reaksiyonlara daha yatkınlardır. Aynı şey doğum anında Ay’ı Değişken burçlarda olanlar için de geçerlidir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burç ve yükselen burçları Ay’ın bu konumdan olumlu yönde etkileneceklerdir. Sanatsal faaliyetler, çocuklarla, arkadaşlarla ve kardeşlerle zaman geçirmek, kısa yolculuklar, seyahat planları yapmak, bol bol okumak bu günlerde mümkün olabilecektir.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları ise, günlük yaşam, çalışma rutini, ortak ve bireysel maddi konular, uyku problemleri ve kronik hastalıklarla ilgili bazı düzenlemeler yapabilirler. Bu alanlarda daha detaylı yaklaşımlarda bulunmak, sorunlara analitik yaklaşmak sizleri de rahatlatacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar