Bugün akşam 20:45’te Balık burcunun son derecelerinde Merkür ve Neptün bir kavuşum kesinleştirerek yeni bir döngü başlatıyorlar. Merkür rasyonel düşünce şekli, muhakeme, akıl ve iletişimle bağlantılıdır. Neptün ise, sezgiler, illüzyonlar, yüceltme, kutsama kavramlarıyla alakalıdır.

Dolayısıyla iki gezegen arasında meydana gelen bu kavuşum sağ ve sol beyin loblarının temel fonksiyonlarının “bir” olmasına işaret eder. Dolayısıyla sezgisel algılama, muhakeme, vahiy gibi konularla alakalı bir kavuşum söz konusu. Gaz ve toz bulutu olan ve fiziksel olanın dağılmasıyla bağlantısı olan Neptün, zihnin bir türlü toplanamamasına, düşüncelerin ütopyalara yakınlaşmasına, illüzyonların muhakemelere hâkim olmasına da neden olabilir.

Bireysel hayatlarımızda bir fikrin aşırı idealize edilmesi, sanatsal esinlerin alınması, evrensel olandan pay alabilme gibi çok güzel etkileri olabileceği gibi, yanlış kararlar ve muhakemeler, kendini kurban edebilme gibi zorlayıcı durumlara da neden olabilir.

Bu açı doğal olarak başta Balık, İkizler, Başak ve Yay burçlarının son haftasında doğanları, bu burçların 21-25 derecesinde herhangi bir astrolojik gezegeni ya da noktası olanları daha yoğun olarak etkileyecektir.

İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının kişisel görüntü, davranışlar, ilişkiler, ortaklıklar, kariyer ve toplumsal yaşam, ev hayatı ve aile bağlarıyla alakalı yeni bir ideal edinmeleri, maneviyata ve sezgilere dayanan bir iletişimde bulunmaları söz konusu olabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının akut ve kronik sağlık, çalışma hayatı, iş arkadaşlarıyla ilişkilerde yeni bir döngü başlatması olasıdır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşamlarında ve arkadaşlık ilişkilerinde yeni tanışmalar yaşaması, çocuklarıyla ve yaratıcılıkla alakalı yeni idealler edinmeleri mümkündür.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının eğitim, yurtdışı bağlantılar, hukuki konular, ticaret ve iletişimle alakalı ideallerinde, düşüncelerinde değişimlerin olması muhtemeldir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçları ortak ve bireysel maddi konularda yeni kararlar alabilir, hayallerini gerçekleştirmek için girişimler yapabilirler.

Yorumlar

Popüler Yayınlar