Bugün 17:08 itibariye “Büyük Şans” gezegeni olarak bilinen Jüpiter ile yaşam kaynağımız Güneş Balık burcunda bir kavuşum kesinleştirecek. Jüpiter Balık burcunda inayeti, iyimserliği, kayılmayı, bonkörlüğü ve şansı en yoğun haliyle getirir. Dolayısıyla bugün ve yarın, dileklerde bulunmak, dualar, birbirimize yardım için çok daha uygun günler.

Genişleme, büyüme, kendini aşma, farklı olasılıkları yaratabilme kapasitesini de sembolize eden Jüpiter’in bu kavuşumu olumlu potansiyellerin her zamankinden daha fazla olduğunun işaretçisi. Daha büyük adımlar atmak, büyük düşünmek ve büyük hayalleri gerçekleştirmek için harekete geçmek için ayağa kalkma zamanı.

Balık burcunun 14.derecesinde meydana gelecek bu güzel kavuşum, İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının tam ortasında doğanların daha yoğun ve olumlu etkilenmesinde rol oynayacaktır. Ayrıca Yükselen Burçları bu burçların 12-16 derece arasında olanların, fiziksel görüntü bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, mesleki hayat, toplumsal yaşam, ailevi ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşamaları olasıdır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının günlük yaşamda, iş arkadaşlarıyla ilişkilerinde, akut ve kronik sağlık problemlerinde iyiliğe götüren değişimlerin yaşanması da olasılık dahlinde olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçları sosyal hayat, arkadaşlıklarda, yaratıcılık gerektiren konularda, çocuklarla ilişkilerinde iyicil gelişmeler yakalayabilirler.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının akademik hayatları varsa, hukuki konularında, seyahat meselelerinde, kardeşleriyle ilişkilerinde, genel olarak iletişimlerinde gelişime hizmet eden başlangıçlar yapmaları olasıdır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise ortak ve bireysel maddi kazançlarında hareketlenmenin olması, vergi, borç, kredi gibi sorunlarında çözüme yönelik iyileşmelerin yaşanması mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar