Bugün 15:17’de Kova burcundaki Venüs ile Boğa burcundaki Uranüs arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Bugün, yarın ve azalarak ertesi gün hissediyor olacağız. 2020 Nisan ayında Boğa burcundaki kavuşumla başlayan bu ilişki, döngü kapanmadan evvelki son kare. Dolayısıyla ilişkiler, özgürlükler, birlikteliklerdeki norm dışına çıkmalar, finansal kaynaklar, teknoloji gibi kavramlarla alakalı sorgulamaların yapılması, sorunların çözümüne yönelik eylem gereksinimin farkına varılması aşamasındayız. Sabit ve dominant burçları içine aldığı için enerjinin sert ve yıkıcı olabileceğini de hatırlatmak isterim.

Bu açı özellikle Boğa ve Kova burçlarının yanı sıra, Aslan ve Akrep burçlarının ikinci haftasında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik noktaları 10-14 derece arasında olanları daha yoğun olarak etkileyecektir.

Venüs-Uranüs karesi maddi konularda ve ilişkilerde ani, beklenmedik reaksiyonlar, karşılaşmalar ve gerginlik yaratan durumlar yaşanmasında da etkili olabilir. Bu deneyimler hem Uranüs’ün işin içinde olması, hem de açının kare olması nedeniyle genellikle harekete geçme gereksinimi yaratacaktır.

Maddi alanda ve ilişkilerde ani, hiç beklenmeyen bazı değişimlerin yaşanması sonucu ortaya çıkan tansiyona dayanamayan her türlü organizmanın çözümü kopartıcı, yıkıcı tarafta bulması olasıdır. Ani bitişler, kayıplar olmasını istemiyorsak, inatlaşmamayı, kendimizi kontrol etmeyi ve baskıcı olmamayı seçmeliyiz. Bunun yanı sıra büyük ölçekte, finansal alanda, borsada, teknolojide bazı anarşist eylemlerle karşılaşmak ve bunların sonucunda maddi kayıplara da uğramak da olasıdır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar