Bugün 14:45 itibariyle Balık burcunun 22 derecesinde Güneş ve Neptün arasındaki kavuşum kesinleşecek. Bugün ve yarın bu etki altında olacağız.

Güneş ve Neptün arasında meydana gelen bu açı, hepimizin duyarlılığının yükselmesine, şefkat, merhamet ihtiyacımızın artmasına, sezgilerin ve imajinasyonun kuvvetlenmesine neden olacaktır. Empatinin ön plana çıkması, etrafımızdaki insanlara ve olaylara karşı çok hassas yaklaşımlarımız negatif ya da pozitif şekilde tezahürlerini gösterebilir. Empatide, vericilikte sınırlar aşıldığı zaman kendimizi kurban etme ve gereğinden fazla fedakârlığı doğal kabul etme eğiliminde olabiliriz. Kısacası bu açı suiistimale de açıklık yaratır.

Birlik ve bütün olma duygusunun çok baskın olduğu bu günlerde karmaşaya açıklık, düşünceler ve duygular arasındaki yüksek salınım, gerçeklerden uzaklaşarak hayallerde kalmayı tercih etmek yanlış kararları da beraberinde getirebilir.

Bu açı doğal olarak en fazla Balık burç ve yükselen burçlarını, özellikle de son 10 gününde doğanları ya da herhangi bir astrolojik noktaları 20-24 derece arasında daha yoğun etkileyecektir. Balık ile birlikte, İkizler, Başak ve Yay burç ve yükselen burçlarının fiziksel görüntü, davranışlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, ailevi bağlantılar ve ev hayatı, kariyer ve toplumsal yaşam konularında yeni idealler edinmeleri, hayallerini tazelemeleri olasıdır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının günlük akışla ve çalışma hayatı ve ilişkileri, sağlık konularında idealize ettikleri kavramları gündemlerine alması mümkün olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal ilişkilerinde, arkadaşlıklarında, STK'larla bağlantılarında, çocuklarıyla alakalı konularda maneviyatı yüksek, kendilerini hayallerine yaklaştıracak bazı başlangıçları olabilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının akademik ve eğitimle alakalı meselelerinde, yurtdışı konularında, kardeşleriyle bağlantılarında yardım almaları, farklı düşüncelerle karşılaşmaları söz konusu olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi meselelerinde, sahipliklerle alakalı konularında hayal ettiklerini gerçekleştirmeye yaklaşmaları söz konusu olabilecektir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar