Bugün 13:34’te Balık burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Pluto arasında altmışlık bir açı gerçekleşecek. Açının etkisi bugün ve hafifleyerek yarın hissediyor olacağız. Merkür'ün geri hareketi nedeniyle geçen sene 2 kez bu sene de Şubat ayında son olmak üzere üst üste kavuşumlar yaşadık. Şimdi bu dönemlerde atılan tohumların, güçle, güçlü fikirlerle, gücün kullanılmasıyla alakalı konularla alakalı başlangıçların ilk hareketlerinin başlaması söz konusu.

Geldiğimiz bu aşamada, iletişim, ticaret, eğitim, zihinsel faaliyetler, medya alanında yeni kuralların yavaş yavaş uygulamaya konması, yönetimlerin değişmesi, bu konularla alakalı gücün, yaptırımların kullanılmasıyla alakalı ilk ortaya çıkan sorunları çözmeye yardımcı olan bazı fırsatların yakalanması söz konusu.

İletişim, eğitim, yönetim sistemlerine, kurumlara ve buradaki bağlantılara yenilikleri entegre edebilmek, kuralları uygulanabilir kılmak için ilave projelerin ve eylemlerin planlaması yapılar.

Bireysel hayatlarımızda da özellikle maddi konularda kararları birlikte almak, sorumlulukları tam olarak yerine getirmek, kurallara uygun davranmak için eyleme geçilebilir. Yeni fikirlerin kıymetli kabul edileceği bu günlerde karşınızdakileri ikna edebilmek her zamankinden daha kolay olacaktır. Aynı açının edilgen bir yanının olduğunu da unutmamak gerekir. Kendiniz de daha kolay ikna olabilir ve normalde kabul etmekte zorlanacağınız teklif ve konularda kabullenici olabilirsiniz.

Bu açıdan Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçları son derece olumlu şekilde etkileneceklerdir. Bedensel görünüm ve sağlık, davranış kalıpları, hukuki konular, seyahatler, ilişkiler, kariyer, çalışma hayatı ve iş arkadaşları, çocuklar, yaratıcı faaliyetler ve yüksek öğrenimle alakalı gelişime hizmet eden konuşmalar, haberler ve girişimler söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar