Bu gece 23:45’te Kova’daki Mars ile Boğa’daki Uranüs arasında bir kare açı kesinleşecek. Bu açının etkisini bu gece, yarın ve azalarak Perşembe günü hissedeceğiz.

Mars-Uranüs açıları kısıtlamalar ve otoriteye karşı duruşu, direnişi ve isyanı sembolize eder. Plansız-programsız hareket etmek, sabırsızlık, ani ve çok sıra dışı tepkiler, şiddete her zamankinden daha fazla eğilim, uzlaşmaktansa yıkım enerjisi üzerine yoğunlaşma görülebilir.

Bu açı Mars-Uranüs döngüsü kapanmadan evvelki son kare. Bu karşılaşmaların kaynağı 2020 Ocak ayının ortalarına dayanıyor. Temmuz ve Kasım aylarında zorlayıcı birer fazını atlattık. Geldiğimiz aşamada ise, şiddete eğilimli isyankâr tutumların, maddi konulardan kaynağını alan anlaşmazlık ve çatışmaların, teknolojiyle alakalı problemli konuların, mülkiyet haklarıyla bağlantılı problemlerin, özgürlük ihtiyacının bütün çıplaklığıyla, ayan-beyan ortaya çıkması, görünür olması söz konusu.

Etkilerini en fazla ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda hissedeceğimiz bu açı, doğal olarak Boğa ve Kova burçlarının yanı sıra Akrep ve Aslan burçlarının ortasında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik ögeleri, 10-14 derece bu burçlarda olanları çok yoğun şekilde etkileyecektir. Bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, kariyer, aile, ebeveynler ve ev hayatı ile alakalı sorunlar, çatışmalar ve blokajlar can sıkıcı bir hal alabilir. Ani karar almamak, boş yere direnmemek, enerjiyi kontrol etmek faydalı olacaktır. Bu günler için itidal, sabır, tepki vermeden evvel düşünmek-nefes almak çok kıymetli olacaktır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar