Yazılı-sözlü tüm iletişimi, düşünme biçimini ve süreçlerini, muhakeme yeteneklerini ve şeklini belirleyen Merkür bugün sabaha karşı 00:55’te nihayet Oğlak burcundaki hareketini tamamladı. 10 Mart tarihine kadar içinde bulunacağı Kova burcundaki hareketine başladı.

Merkür Kova burcunda fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir. Kova’nın yenilikçi, özgürlükçü ve çağın ilerisindeki davranış biçimi, Merkür sembolizmasıyla çok yoğun şekilde örtüşür. Bu dönemde yeni fikirlerin hayata geçmesi, teknoloji, uzay, havacılık, bilim alanında ilerleme kaydedilmesi olasıdır. Ancak Sabit nitelikte bir burç olması nedeniyle Kova’daki Merkür, düşünsel boyutta inatçılığa, tek doğru olduğu düşüncesine de neden olabilir.

Merkür'ün Kova burcunda olduğu dönemde insan haklarının, toplumsal refahın, örgütlenme olasılıklarının sıkça gündemi olması, sosyal medyanın bu doğrultuda çok hareketlenmesi söz konusu olacaktır. Bu dönemde yeni teknoloji kullanımın artması, yeniliklerin olması, toplumu ilgilendiren konularda yeni fikirlerin hayat bulması da olasıdır.

Kova burcuyla birlikte İkizler ve Terazi burç ve yükselen burçlarının Merkür'ün buradaki hareketi süresince önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması, çocuklarıyla ilgili kararlar alması ve yolculuklar yapması kuvvetli olasılıktır.

Boğa, Aslan ve Akrep burç ve yükselen burçlarının hayatlarının aile, kariyer, ikili ilişkiler alanında kuvvetli ve doyurucu iletişimler kurmaları, yeni kararlar almaları söz konusu olabilir.

Koç ve Yay burç ve yükselen burçları için, sosyal yaşamda hareketlilik, eğitsel faaliyetler, yolculuklar, arkadaş ve kardeşlerle uzun konuşmalar ve birlikte alınan kararlar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlar alması, bu alanda daha güvenli ve aileye de faydası olan adımlar atması mümkündür.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam adına yeni kararlar alması, günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmesi ve çalışma yaşamlarında olumlu değişikliklere gitmesi bu süreçte söz konusu olabilecektir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar