Kışın son ayını geride bırakırken, resmî olarak baharın ilk ayı Mart’a başlamak üzereyiz. Zorlu kış döneminden sonra belki de astrolojik olarak bu senenin en rahat geçireceğimiz aylarından birine giriyoruz. Önümüzdeki günleri şöyle bir gözden geçirelim istedim.

2 Mart günü Balık burcundaki Yeniay gerçekten heyecan verici. Biraz stres yaratıcı bile olsa Jüpiter’in Yeniay derecesi ile yaptığı kavuşum, iyiliğin, korunmanın ve biraz daha rahat hissetmenin mümkün olacağına işaret ediyor. Dualarımız, iyi niyetlerimiz ve güzel dileklerimiz de bu güzel açıdan daha fazla yararlanmamıza destek verecektir.

6 Mart Pazar günü dakika farkıyla önce Mars hemen arkasından Venüs Oğlak burcundaki hareketlerini tamamlayarak Kova burcuna geçecekler. Böylece Venüs-Mars enerjisi kısmen de olsa biraz daha dengeli bir hale gelecek. Oğlak burcundaki tatsız yolculuğunu tamamlayan Venüs yavaş yavaş kendine gelmeye başlayacak.

10 Mart Perşembe sabah saatleriyle beraber bu defa Merkür Kova’daki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçecek. Zihinsel süreçlerde konsantrasyonu yakalamak zor olsa bile, daha iyimser düşüncelerin, yumuşak bir iletişimin hakimiyeti hepimizi rahatlatacak.

18 Mart Cuma sabah saatlerinde Başak burcunda bir Dolunay bizleri bekliyor. Çalışma hayatı, sağlık konularıyla alakalı meselelerin daha net görülmesi mümkün olacak.

20 Mart Pazar akşam saatleriyle beraber Güneş Zodyak’taki 1 senelik turunu tamamlayarak Koç burcuna geçecek. Astrolojik olarak yeni bir yıl başlarken, aynı günde gündüz-gece eşitliğini, yani Bahar Ekinoksunu da deneyimliyor olacağız.

27 Mart Pazar ise Merkür bu ayki ikinci burç değişimini gerçekleştirecek. Sabah saatlerinde Balık burcundan çıkarak Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Böylece, daha canlı, daha yüksek enerjili günler iyice kendini göstermeye başlayacak.

Baharın, canlılığın tekrar başlamasının habercisi olan bu ayın hepinize sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini dilerim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar