Haritalarımızda bulundukları burçlarla, tekâmül süreçlerimizi kolay tamamlamamıza ve geliştirmemiz gereken davranış biçimlerine ışık tutan Kuzey Ay Düğümü ve mümkün olduğunca dikkatli ve kontrollü kullanmamız gereken Güney Ay Düğümü burçlarının davranış şekillerini incelediğimiz “Burçlarda Ay Düğümleri” dizisi 22 Ocak günü tamamlandı.

Bundan sonra sırada Ay Düğümlerinin evlerdeki konumlarının anlattıkları var. Çoklu gönderideki tablolarda Yükselen Burcunuza göre, Kuzey Ay Düğümünün bulunduğu evi yaklaşık olarak bulabilirsiniz. Bunun için 7 Ocak tarihli gönderideki çoklu görselden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken doğum tarihinize göre Kuzey Ay Düğümü burcunuzu bulmak. Sonra çoklu görselden Yükselen Burcunuzu bularak bu burcun yönettiği evi keşfetmek. Burada doğum yerinize bağlı olarak, ev yapılanmalarının değişebileceğini, dolayısıyla tablonun sadece yakın konumları verebileceğini de söylemek gerekir.

Doğum haritasında Kuzey ve Güney Düğüm karşıt burçlarda oldukları gibi, ev konumları da tam karşıttır. Yani Kuzey 1.Evde ise Güney 7.Evde konumlanmış demektir.

Diğer yandan her zaman önerdiğim gibi www.astro.com adresindeki ücretsiz uygulamayı da kullanarak düğümlerinizin hangi evlerde olduğunu bulabilirsiniz. Ayakları aşağıya bakan “kopça” ya da “atnalı”nın kuzey, ters olanının ise güney olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar