Dün gece yarısı Yengeç burcuna geçen Ay bugün ve yarın öğlen saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Ay Yengeç burcunun yöneticisidir ve buradayken, aile ilişkileri, annelik duygusu, maneviyat güçlenir. Biraz içe dönme, kendine kapanma isteği yaratsa bile, ruhun aslında kendiyle karşılaşması, geçmişine bakması, sonsuz mirasını daha yakınında hissetmesidir.

Ay Yengeç burcundayken diğer Öncü burç ve yükselen burçlar yani Koç, Terazi ve Oğlak da duygusal davranışlara daha yatkındırlar. Bu burç ve yükselen burçların aile, kariyer, ilişkiler gibi çok önemli hayat alanları aktive olduğu için daha hassas, alıngan olurlar.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları Ay’ın Yengeç’teki konumundan çok olumlu etkilenir. Ruhen canlı, enerjik ve dingin hissederler. Arkadaşlıklar, kardeşlerle ve çocuklarla ilişkiler, iletişim ve eğitim, öğrenme bu dönemde daha tatmin edici ve kolay ilerleyen bir yapıda olur.

İkizler, Aslan, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise, bireysel ve ortak maddi konularda, kronik ve akut rahatsızlıklarda, uyku düzeninde ve günlük akıştaki ufak tefek sorunlarla ilgilenmeleri ve çözüm üretmeleri söz konusudur. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar