Bugün sabaha karşı 03:12’de Balık burcundaki Jüpiter ile Boğa burcundaki Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugünden itibaren 22 Şubat Salı gününe kadar yoğun şekilde hissediyor olacağız.

Uzun zamandır Boğa burcundaki hareketine devam eden Uranüs, bu burcun sembolize ettiği finansal kaynaklar, sahiplikler, bedensel paylaşımlar gibi dünyevi kavramlarda radikal değişimlerin yerleşmesinde etkili. Balık burcundaki Jüpiter ise maneviyatın, inayetin ve bonkörlüğün sembolizmasını taşıyor. Dolayısıyla ikisinin meydana getirdiği bu açı, dünyevi değerlerle manevi değerler arasında bir denge bulabilmek, farklı bir pencereden bakabilmek için fırsatları getirecektir.

Bireysel ve kolektif platformda finansal konularda biraz rahatlama, paylaşabilme olasılığını da getiren bu açı, teknolojik, bilimsel gelişmelerin yakalanmasında da etkili olacaktır. Özgürce yaşayabilmek, toplumsal refaha ulaşabilmek, katkı sağlamak, eşit haklara sahip olmak için girişim fırsatlarının yakalanması, bu değerlerin her zamankinden daha kolay ulaşılabilir olması söz konusudur. Açının etkisi süresince siyaset, finans ve teknoloji alanında önemli açıklamaların yapılması muhtemeldir.

Bu açı doğal olarak Boğa ve Balık burç ve yükselen burçlarının daha olumlu etkilenmesine nedendir. Yanı sıra, Yengeç, Başak, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçları da bu güzel etkiden nasibini alacaktır.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise, finansal alanda, maneviyatla ve özgürlükle alakalı konularda daha iyiye ulaşmak için düzeltmeler yapma fırsatını bulabilecektir. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar