Bugün Oğlak burcunda hareket eden Ay yarın (27 Şubat Pazar) 17:48 ile 21:35 arasında boşlukta kalacak. Sonrasında Kova burcundaki hareketine başlayacak.

Sabah 08:51’de kesinleşen Ay-Neptün altmışlığı yüksek manevi duygular ve iç huzuru ile tatil gününü karşılamamızda etkili olacaktır. Öğlen saatlerinde (12:07) ise Venüs ile kavuşum yapacak. Oğlak burcunda olmasına rağmen yine de uyumun ve dengenin yaratılması, duygusal paylaşımların rahatça yapılabilmesi mümkün olacak. Ayrıca maddi konularda da rahatlatıcı gelişmeler yaşanabilir. Ancak hemen akabinde gelen (13:07) Mars kavuşumu biraz zorlayıcı olabilir. Yakalanmış mutlu anların uzun sürmemesi, enerjinin negatife dönerek çatışmaların çıkması da olasıdır.

Akşam 17:48’de ise Ay bu defa Pluto ile bir kavuşum kesinleştirecek. İnatlaşma, tahakküm, “dediğim dedik”çi tavırlar sorunlara yol açabilir. Çok yumuşak başlayan bir tatil gününün tatsızlıklarla sonuçlanmaması için toleransı yüksek tutmakta fayda var. Günün tüm açıları, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçları için daha etkili olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar