Bugün Başak burcundaki hareketine devam eden Ay yarın da (18 Şubat 2022) buradaki yolculuğuna devam edecek. Yarın gökyüzü oldukça hareketli. Sabaha karşı (03:12) kesinleşen Jüpiter-Uranüs altmışlığı tüm güne damgasını vuracak. Yarınki paylaşımlarda detayları takip edebilirsiniz.

Sabah saatlerinde önce Ay-Venüs (08:48), sonra (09:14) Ay-Mars arasında kesinleşecek uyumlu açılar, hem ilişkiler hem de iş hayatı açısından çok olumlu. Önemli toplantıları, konuşma ve pazarlıkları bu saatlere planlayabilirsiniz. Diğer yandan ikili ilişkilerdeki detayları, pürüzleri de çözümlemek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

16:23’te kesinleşen Ay-Neptün karşıtlığı ise, yanılgıların, kafa karışıklığının ve hayal kırıklıklarının yaşanabileceğine işaret etmekte. Özellikle İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının daha dikkatli olmasını tavsiye ederim.

Yarının önemli bir astrolojik olgusu Güneş’in Balık burcuna geçmesi. Akşam 19:44 itibariyle Kova burcundaki hareketini tamamlayan Güneş Balık burcundaki hareketine başlayacak ve bir astrolojik döngünün daha sonuna gelmiş olacağız.

Yarınınız güzel geçsin,

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar