Bu akşam 22:14’de Oğlak burcundaki Mars ile Balık burcundaki Neptün arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Bu açının etkilerini yarın ve ertesi gün de azalarak hissediyor olacağız. Su ve Toprak elementi burçlarda meydana gelen bu açının kavuşumla yaptığı başlangıç 2020 senesinin Haziran ayına dayanıyor. Eylül ve Ocak aylarının başlarında yaşadığımız zorlayıcı fazlardan sonra artık döngü kapanırken, geldiğimiz aşama dengelerin gözden geçirilmesi ve son düzenlemelerin yapılması için bir fırsat niteliğinde.

Mars-Neptün arasındaki açı enerjilerin kolay akmasına, bütünlük sağlanmasına yardımcı olacağı için, öncelikle özellikle duygusal, maddi-manevi konularda, yönetimle alakalı meselelerde, siyasette bir dengenin sağlanacağını, rahatlama getireceğini belirtmek isterim. Aslında mücadele gücünün düştüğü bir dönemde, dengeye ulaşarak bir ara verilmesi de rahatlatıcı olacaktır.

Yalın anlamıyla açıya bakıldığı zaman, merhamet, şefkat hislerinin eylemlere hâkim olması, bütünün hayrına olacak şekilde köklerimizden getirdiğimiz iyilik duygularını uyandırarak, mücadele etmeye, toplum yararına bir şeyler yapmaya yönlenmek denilebilir. Bireysel düzlemde yaratıcılığın, duanın gücünün arttığı, içsel gücümüze daha güven duyduğumuz günler diyebilirim.

Doğal olarak Su ve Toprak elementinden, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçları enerjilerinin yükseldiğini, bedensel ve ruhsal olarak canlandıklarını hissedeceklerdir. Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise, mücadele gerektiren, bazen konsantrasyonun kaybolduğu konularla alakalı son düzeltmeleri yapmak için fırsat bulabileceklerdir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar