Yılın ilk ayının son günlerine geldik, Şubat ayı başlamak üzere. Önümüzdeki bu sürecin genel görünümüne sizlerle birlikte bakmak istedim.

1 Şubat’ı Kova burcunda gerçekleşecek bir Yeniay ile karşılıyoruz. Bu Yeniay'da Oğlak, Kova ve Balık burçlarında muazzam bir yoğunlaşma olacak. Dolayısıyla kolektif etkileşimin çok yüksek olacağını, toplumsal hareketliliklere tanıklık edeceğimizi söylemek yanlış olmaz.

4 Şubat Cuma günü Merkür nihayet geri hareketini tamamlayarak direkt seyrine başlayacak. Aynı gün biraz zorlayıcı açılar da eşlik edecek.

15 Şubat Salı günü bu defa Oğlak yolculuğunu bitiren Merkür ikinci kez Kova burcuna geçecek. Teknoloji, bilimsel çalışmalar ve toplumsal hareketlilikte ileri götüren bir süreç ve bu alandaki iletişim de yoğunlaşacak.

16 Şubat Çarşamba ise Aslan burcunun son derecelerinde bir Dolunay bizi bekliyor. Yeniay'da olduğu gibi yine yoğunluk kolektif etkileri işaret ediyor. Her zaman olduğu gibi detayları ilerleyen paylaşımlarda bulabileceksiniz.

18 Şubat Cuma akşam saatlerinde Güneş Balık burcundaki hareketini başlatacak. Böylece duygusal, sevecen bir dalgaya girmiş olacağız.

Yoğun bir hareketliliğin olmadığı bu kısacık ayın hepinize sağlık ve mutlulukla gelmesini dilerim

Yorumlar

Popüler Yayınlar