Normalde Aralık ayında bu paylaşımı yapmam gerekirdi, ancak astrolojik gündemin yoğunluğu maalesef müsaade etmedi. Henüz bu ayın başında olduğumuz için isterseniz önümüzdeki günlerin getireceklerine birlikte göz atalım.

Bildiğiniz gibi dün (2 Ocak 2022) Oğlak burcunda senenin ilk Yeniay’ını yaşadık. Yine dün Merkür Oğlak’tan Kova burcuna geçti.

9 Ocak günü Güneş ve Venüs arasında bir kavuşum gerçekleşecek. Her ne kadar Venüs geri hareket halinde olsa bile, yine de güzel bir gün olmasını dileyelim. Uyum, denge yaratma gayretlerimizin karşılık bulacağı, duygusal paylaşımların daha yoğun ve etkili yaşanacağı bir gün geçirebiliriz.

12 Ocak sabaha karşı Mars ve Neptün arasında zorlayıcı bir açı gerçekleşecek. Aynı gün Güneş ve Neptün arasında da bir açı kesinleşiyor. Zorlu, mücadele gerektiren konularınızı, önemli iş kararlarınızı ve görüşmelerinizi bu tarihe koymamanızı tavsiye ederim. Gerçeklerden uzaklaşmamaya dikkat etmek çok önemli. Tabii ki her zamanki gibi, zamanı geldiğinde detayları sizlerle paylaşacağım.

14 Ocak günü öğlen saatlerinde Kova burcundaki Merkür geri hareketine başlayacak. Venüs retrosu ile çakışan bu dönem zor, sıkıntılı, tekrar tekrar bir şeylerin üstünden geçmeyi, her zamankinden fazla uğraşmayı gerektirebilir. Özellikle elektronik alış-verişlerinizi, eğitim ve yolculuk planlarınızı bu tarihten önce hatta mümkün olan en kısa zamanda yapmanızı tavsiye ederim. Merkür retrosu 4 Şubat tarihinde son bulacak.

16 Ocak Pazartesi günü Güneş ve Pluto Oğlak burcunda bir kavuşum gerçekleştirecek. Gücün kullanımı, tahakküm, manipülasyonlar gündemi alabilir. İş dünyası ve finans sektörü için sıkıntılı bir gün olabilir.

18 Ocak günü sabaha karşı Yengeç burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay Türkiye Cumhuriyeti’nin I.Evinde olacağı için çok önemli. Aynı gün Boğa burcundaki Uranüs geri hareketini tamamlayarak direkt seyrine başlayacak. Detayları ilerleyen tarihlerde sizlerle paylaşacağım.

20 Ocak ise Kova burcu dostlarımız için yeni bir yılın başlangıcı. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber teknoloji, havacılık ve reformist yaklaşımlar hayatımızda daha fazla yer alacak.

23 Ocak günü geri hareket halindeki Merkür Kova burcunda Güneş ile kavuşum yapacak. İletişimin çok yüksek, aklın çok ön planda olduğu bir gün bizleri bekliyor.

24 Ocak Pazartesi günü öğleden sonra mücadele gezegeni Mars Yay’daki hareketini tamamlayarak, Oğlak burcundaki yolculuğuna başlayacak. Mars Oğlak burcunda çok rahat çalışır. Dolayısıyla hedeflerimize daha rahat ulaşabileceğiz.

26 Ocak günü Mars’ın arkasından Merkür de bir kez daha Oğlak burcuna dönmüş olacak. Bir süre daha buradaki yoluna devam edecek.

29 Ocak oldukça hareketli Merkür ve Pluto arasında bir kavuşum kesinleşecek. İletişime, ticari ve yolculuk kararlarına dikkat edilmesi gerekli bir gün. Aynı gün nihayet Venüs de geri hareketini tamamlayacak. Ama maddi konularda, finansal kararlar ve ilişkilerde Şubat ayını da dikkatle geçirmenizi tavsiye ederim.

30 Ocak günü Güneş ve Uranüs arasında bir kare var. Toplumsal hareketlerin yükselmesi, beklenmedik gerginliklerin yaşanması olası.

Senenin bu ilk ayını hepimizin sağlık ve güzelliklerle geçirmesini diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar