Kova burcunda geri hareket halinde bulunan Merkür bugün 06:06 itibariyle tekrardan Oğlak burcuna geri döndü. Bu burcun 24.derecesine kadar gerileyecek olan iletişim gezegeni, 15 Şubat tarihinde buradaki yolculuğunu tamamlayarak bir kez daha Kova burcuna geçecek.

Bu geri gidiş gerçekçiliğimize, pratik düşünme kapasitemize ve stratejik yaklaşımlarımıza bir kez daha yakından bakabilmemiz için bizlere bir fırsat yaratacak. Ayakları yere basan, verilere dayanan, hedefe odaklı bir iletişim tarzını hayatlarımıza entegre edebilmek için fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Merkür'ün Oğlak burcunda olduğu bu ikinci dönemde yeniden iş dünyasının ve siyasetin hareketlenmesi, kararların gözden geçirilmesi ve bunların duyurulması olasıdır. Bu dönemde büyük ölçekli olarak iş hayatında, politikada, eğitim ve öğretimde, küçük ölçekli olarak da bizlerin yaşantısında kuralların işlerliğinin bir kez daha değerlendirilmesi olasıdır.

Oğlak burcuyla birlikte Boğa ve Başak burçlarının son haftasında doğanların ve herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-29 derecelerinde olanların daha yoğun ve olumlu etkilenmesi söz konusu olacaktır.

Koç, Yengeç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının hayatlarının aile, kariyer, ikili ilişkiler alanındaki bağlarını, iletişimlerini ele almaları gerekebilir.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlarda tekrardan gözden geçirme ihtiyacı hissetmeleri olasıdır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam ve günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmek adına yaptıklarıyla yeniden ilgilenmeleri mümkündür.

Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları için, sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ve kardeşlerle ilişkilerin gözden geçirilmesi gerekebilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar