Dün gece 00:45’de Yay burcundaki Mars ve Balık burcundaki Neptün arasında bir kare açı kesinleşecek. Etkisini bugün ve azalarak yarın da hissediyor olacağız. Özellikle Balık ve Yay burçlarının ikinci yarısında doğanların ve yükselen Yay ve Balık burçlarının 18-20 derecesinde olanların daha dikkatli olması faydalı olacaktır. Ayrıca diğer Değişken burç ve yükselen burçlar, İkizler ve Başak için de aynı şeyin geçerli olduğunu belirtmek isterim.

Mars ve Neptün arasında meydana gelen kareler, öncelikle enerjinin düşmesine, dağılmasına ve odaklanamamaya neden olur. Bu açı, motivasyon ve enerji düşüklüğünün yanı sıra, aldatılmaya, yalanlara da açıklık getirir. Eski yaşanmışlıklara ait negatif duyguların açığa çıkması, netleşememiş, tanımlanamamış duygu ve düşüncelerin gündemi tutması da bu açının diğer tezahürleri arasındadır.

Şüpheciliğin çok yükseldiği bu dönemde, nedensiz kıskançlık hislerine kapılmamız, kendimizi aldatılmış, kurban olmuş gibi hissetmemiz de mümkündür. Realiteden uzaklaşmaya eğilimli olan yapımızla çeşitli senaryolar üretip, sanki gerçekmişçesine inanarak, depresif bir ruh haline girmemiz de olası.

Dolayısıyla bu 2 günlük süreçte, mümkün olduğunca sabırlı olup, bir şeylerin gerçek yüzünün açığa çıkması, duyduklarımızı mantıklı şekilde yorumlayabilmek için beklemek ve radikal kararlardan uzak durmak iyi olacaktır. Mantık dışı endişeler, gerçekçi olmayan iyimserlik, mücadelede kazanacağına emin olmak ve hayal gücünün negatife çalışması durumun zorlaşmasına ve pişmanlıklara neden olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar