Dün sabah saatlerinden beri Yay burcunda hareketine devam eden Ay, yarın öğlen saatlerinde Oğlak burcuna geçecek. Ateş elementindeki ve Jüpiter yönetimindeki Yay burcu iyimserlik, özgürlük, genişleme prensibiyle bağlantılıdır. Dolayısıyla doğum haritasında Yay burcunun yönettiği alanda daha iyimser, neşeli bir bakış açımız vardır. Ay'ın Yay’daki transit hareketi de bu alanın aktive olmasına neden olur.

Ay'ın Yay’daki hareketi sırasında eğlenceli, sevdiğimiz ve gelişmeye açık olduğumuz konulara yönelmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Özgürce hareket etmek, rahat davranmak bu konumun ana temalarındandır. Ayrıca bu dönem spora ve yürüyüşe de zaman ayırmak ya da başlamak için son derece uygundur.

Biraz rahatlamak, okumak, seyahat planları yapmak için vakit ayırmak mümkündür. İkizler, Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise ikili ilişkiler, ev ve aile hayatı ve mesleki yaşamlarıyla ilgili konuların gündemi alması söz konusudur.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları ise sosyal hayatın hareketlenmesi, boş zaman bularak eğlenceli bir şeylere enerji ve kaynak ayırması mümkün olabilir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçlarının ise daha ziyade maddi konular, sağlık alanında bazı düzeltmeler yapmak için fırsatları olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar