Bugün sabaha karşı (06:30) Oğlak burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Bu açı kapanmakta olan bir döngünün son kayda değer fazı. Bir sonraki döngü Mart Ay'ın ortasında başlayacak ve bu defaki daha derin duygusallıklara ve şifalanmaya neden olacak. Yıl içinde meydana gelen olumlu olumsuz karşılaşmalarda bizim için “kutsal” olarak nitelendirdiğimiz ilişkilerde, konularda bazı gelişmelerle beraber, kimi zaman hayal kırıklıklarına neden olan zorlayıcı deneyimleri de birlikte yaşadık.

Toprak ve Su elementinde meydana gelen bu açı, şefkat, merhamet, sevgi, ilahi aşk, yardımlaşma, kayırma, inayet gibi temaların hayatımızda somut bir şekilde görülmesinde önemli etkiye sahip olacaktır. Özellikle hayatınızda otorite konumunda gördüğünüz insanlardan daha fazla yardım ve destek isteyebilme ve alabilme fırsatlarının yakalanması söz konusu olacaktır.

Haritalarımızda Oğlak ve Balık burcu tarafından yönetilen hayat alanlarında inayet, korunma, yardım olasılıkları görülebilir. Ayrıca bugün dualara, ibadete ve meditasyona zaman ayırmak bizlere her zamankinden daha iyi gelecektir.

Bu açı, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının kendilerini çok iyi hissetmelerine, ruhsal enerjilerinin yükselmesine yardımcı olacaktır. Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının kariyer, aile, maddi konular ve sağlık alanında bazı düzeltmeler yapmak, daha iyisi için adım atmak için şansları olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar