Bugün 13:29 itibariyle geri hareket halindeki Merkür ile Güneş arasında Kova burcunda bir kavuşum gerçekleşecek. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Bundan sonraki döngü başlangıcını ise Nisan ayı başında Koç burcunda yaşayacağız.

Kova burcunda gerçekleşen bu kavuşum, teknoloji, havacılık, uzay çalışmaları, halk hareketleri, toplumsal refah, eşitlik, demokrasi ve kişilik hakları gibi konularda atlanmış bazı detayların görülmesi ve bunların telafisi için eyleme geçilmesine işaret ediyor. Sıra dışı fikirlerin aklınıza gelmesi, ufuk açacak düşünceleri ortaya koyabilmek için oldukça uygun zamanlardır.

Teknoloji kullanımında, bilimsel alanda yenilikler için alt yapı oluşturmaya başlamak, bu transit etkisi altında daha rahat olacaktır. Yine de Merkür'ün geri hareket halinde olduğunu hatırlatarak, kararlarınızı ve eylemlerinizi uygulamaya koymak için Şubat ayının ortalarını beklemenizi tavsiye ederim.

Bu kavuşumun etkisi öncelikle Kova burç ve yükselen burçları için çok önemli. Daha fazla anlatmak istemek, parlak bir fikir bulmak, önemli bir karar almak söz konusu olabilir. Diğer Sabit, Boğa, Aslan ve Akrep burç ve yükselen burçları ise hayatlarının aile, kariyer ve ilişkiler gibi alanlarında önemli konuşmalar yapabilir, kararlar alabilirler.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, hukuki konular, arkadaşlar, kardeşler, çocuklar, eğitim ve yaratıcı faaliyetler alanında hareketli olması mümkün.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçlarının sağlık, günlük çalışma yaşantısı, bireysel ve maddi kaynaklar, para meseleleriyle alakalı bazı kararlara varması, bu konularda görüşmeler yapması olası.


Yorumlar

Popüler Yayınlar