Bu sabah saatlerinde İkizler burcuna geçen Ay yarın başlayacak Merkür’ün geri hareketini karşılamak üzere, odaklarımızın iletişim, eğitim, medya, trafik, ulaşım gibi alanlara çevrilmesinde etkili olacak. Dün Değişken burçlarda kesinleşen Mars-Neptün karesine ilave olarak, Ay'ın da yine Değişken bir burçta olması, hızlı, fark edilecek dalgalanmalara işaret ediyor. Bu dalgalı, değişken, iletişimin merkezde olduğu durumu Cumartesi akşam saatlerine kadar hissediyor olacağız.

Ay İkizler burcundayken, hepimizde konuşmak, anlatmak isteği fazlalaşır. Kendimizi bol bol gevezelik ederken, dedikodu yaparken, merak ettiğimiz konuları daha çok araştırırken, kardeşlerimizle vakit geçirmeyi her zamankinden daha fazla isterken bulabiliriz. Zihinsel aktivite arttığı gibi, sinirsel gerginlik ve hassasiyet de yükselebilir. Dolayısıyla açığa çıkan enerjiyi yakın çevrede kısa yürüyüşlerle ya da mental egzersizlerle dengelemek faydalı olacaktır.

Ay'ın bu konumu hayatlarımızda İkizler burcu tarafından yönetilen alanların aktifleşmesinde, hızlanmasında etkili olacaktır. İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının hayatlarının bedensel sağlık, davranışlar, ilişkiler, meslek ve kariyer, ev ve aile hayatı gibi alanları hareketlenirken, özellikle bu konularda daha hassas ve dalgalı bir ruh halinde olmaları mümkün.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının kardeşleriyle ilişkileri, eğitim ve seyahat konuları, hukuki alandaki meseleleri, akrabalarla bağlantıları daha ön planda kendini gösterebilir.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçları için bireysel ve ortak maddi konular merkezde olur. Finansal konularda konuşmalar, kararlar ve ufak-tefek değişimler söz konusu olacaktır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının çalışma hayatı ve arkadaşlarıyla, personelle ilişkiler, sağlık konularında odaklanmaları olasıdır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının sosyal ilişkileri, arkadaşlıkları, çocuklarıyla bağlantıları gündemde olacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar