Bu sabah Koç burcuna geçen Ay yarın ve ertesi gün akşam üstü saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Duygular, maneviyat ve aile bağlarıyla yakından alakalı olan Ay, ben merkezcilik, acelecilik, bazen de patavatsızlık gibi davranış biçimlerini sembolize eden Koç burcundayken biraz zorlanabilir. Her canımızın istediğiniz yapmaya kalkmak, acele kararlar, aile ilişkilerinde bencillik gibi durumlar yaşanabilir. Genel olarak hız ihtiyacı yükselir. Aklımıza gelen fikirleri hemen hayata geçirmek isteriz. Telaş, acelecilik, düşünmeden hareket etmek bu dönemlerin genel karakteristiğidir.

Dolayısıyla detayları atlamak, yarım yamalak planlara bir şeylere başlamak, hata payının büyümesine ve risklerin doğmasına neden olabilir. Ateş elementinin de etkisiyle, spontan hareketler, konuşmalar, karşılaşmalar çok tipiktir.

Koç burcunun haritanızda yönettiği alana bağlı olarak empatinin eksik olduğu yaklaşımları hem kendimizde hem de karşımızdakilerde görebiliriz. Koç karakteristiği böyle olmasına rağmen aslında son derece safiyetle bu davranış içerisindedir. Çünkü içgüdüsel ve uzun uzun düşünmek istemeyen bir yapıdadır.

Şimdi Yükselen burçlarınıza göre Koç’un hangi hayat alanlarınızı yönettiğine bir bakalım.

Koç– öz benlik, ego, bedensel sağlık

Boğa – bilinçdışı, kronik hastalıklar, uyku

İkizler – arkadaşlar, sosyal gruplar, idealler

Yengeç – mesleki yaşam, kariyer, sosyal statü

Aslan – uzun yolculuklar, inanç, toplumsal kural ve yasalar

Başak – ortak kazançlar, varlıklar, gizemler, miras, ölüm

Terazi – ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık

Akrep – günlük çalışma hayatı, hizmet alma-verme, genel sağlık

Yay – çocuklar, yaratıcılık, sanat, gerçek aşk

Oğlak – aile, ev yaşantısı, ebeveynler

Kova – yakın çevre, kardeşler, temel eğitim, iletişim

Balık – finansal kaynaklar, kazanma yeteneği


Yorumlar

Popüler Yayınlar