Bu akşam 22:33 itibariyle Kova burcundaki Güneş ile Boğa burcundaki Uranüs arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Açının etkilerini bugün ve yarın yoğun olarak hissedeceğiz.

Açının başlangıcı geçen Nisan ayının ortalarına dayanıyor. Geldiğimiz aşama ise bu sene Nisan ayında yeniden başlayacak olan döngüden evvelki son kare. Yani yıl içinde yaşadığımız, gerginlikler, kopartma ihtimalleri, beklenmedik zorlayıcı değişimlerle alakalı, yine stres yaratan, çatışmaların ve kısıtlanma durumlarının bir kez daha ele alınması gerekebilir. Mottosu “beklenmeyeni beklemek” olan Uranüs belirsizliklerle, sürprizlerle çok alakalı olduğu için bu günlerde açık görüşlü ve esnek olmaya çalışmak çok kıymetli olacaktır. Ani değişim gereksinimlerinin, belirsizliğin yaratacağı tansiyon ve stres, telaşlı kararlara ve eylemlere, dolayısıyla doğabilecek risklere de neden olabilir.

Teknolojide, finansal alanda, ilişkilerdeki özgürlük sınırlarında, radikal değişim süreçlerini tetikleyen deneyimlerin yaşanması bu açının etkisi altında muhtemeldir.

Kısıtlamalara, kurallara dayanma kapasitesinin her zamankinden daha düşük olması, otorite ile (bu baba bile olabilir) sürtüşmelerin yaşanmasına, dürtüsel reaksiyonların sonuçlarının can sıkıcı olmasına da neden olabilir. Bu dönemde yaşanabilecek anlaşmazlıklar, kavgalara, kavgalar da kopmalara ve ayrılıklara kolayca evrilebilir. Dolayısıyla neyi göze aldığımızı iyi bilmemizde fayda var.

Özellikle, Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 8-12 derecesinde olanların daha da kontrollü olmasını tavsiye etmek isterim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar