Mars 30 Ekim’den bu yana yöneticisi olduğu Akrep burcundaki hareketini tamamlayarak, bugün 12:54 itibariyle Yay burcuna geçecek. 24 Ocak 2022 tarihine kadar buradaki hareketine devam edecek ve sonrasında Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak.

Mars Ateş elementindeki Yay burcunda fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir. Yay’ın yüksek enerjisi, hareketliliği, sahip olduğu iyimserliği ve vizyoner yaklaşımların Mars enerjisinin güzel çıkışlar yapmasına ve hedefe ulaşmasına yardımcı olur.

Mars'ın bu konumu bazen odaktan uzaklaşma riski taşısa da yine de verimlidir. Değişkenliği ve çeşitliliği seven, hatta ihtiyaç duyan Yay burcundaki Mars, mücadelelerde hem sıkılma hem de detayları göz ardı etme potansiyelini taşır. Büyük hedefler koymak, çıtayı çok yükseltmek, biraz blöfe yatkınlık da bu konumun dezavantajları arasındadır. Ama yine de Mars enerjisi iyimser Yay etkisinde ve değişik yaklaşımları deneyebilir olduğu için, engellerin üstesinden gelmek, amaca ulaşmak bu konumla çok kolaydır.

Bu transit doğal olarak önce Yay sonra, İkizler, Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarını daha yoğun olarak etkileyecektir. Davranışlar, bedensel sağlık, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, aile ve ev yaşantısı, kariyer ve toplumsal hayat gibi hayatın bel kemiğini sembolize eden alanlarda, hareketlenmenin olması, bazen de mücadele gerektiren durumların yaşanması ihtimal dahilindedir. Öfkeye yenilmemek, hızlı karar almamak, hedefe odaklanmak ve sorunları yalınlığıyla analiz etmek bu dönemde çok kıymetli olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının yolculukla, eğitim, ticaret, medya, hukuk ve kardeşlerle ilişkiler konusunda bazı deneyimler yaşaması söz konusu olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda inisiyatif alması, cinsel yaşamla alakalı bazı deneyimler yaşaması olasıdır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları akut ve kronik sağlık konularında dikkatli olmalı ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmelidir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının sosyal konulara enerjilerini odaklamaları gerekebilir. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde çabuk reaksiyon vermemek faydalı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar