Dün gece 23:19 itibariyle Oğlak’taki Merkür ve Boğa’daki Uranüs arasında bir üçgen açı kesinleşti. Her iki gezegen de teknoloji, haberleşme, akıl mantık sembolizmalarını taşırken, Boğa ve Oğlak burçları da güvenlik, maddi ve somut değerler, yönetimler ve yöneticiler, üretim, mülkiyet kavramlarına işaret ederler.

Nisan ayının sonlarında Boğa burcunda yaptıkları kavuşumla başlayan bu döngü, Kasım ayının ortalarında zorlayıcı bir fazla kendini gösterdi. Düşüncelerin, beklenmedik haberlerin, düşünce sisteminin norm dışına çıkmasının ve bu durumlardan doğan çatışmaların, gerginliklerin, kısıtlama ve yetersizliklerden doğan çatışmaların uzlaşmaya gidilerek, çözümlenmesinden sonra geldiğimiz aşama bir ara denge fazı.

Bu aşamada maddi alandaki ve teknolojik konulardaki güvenlik açıklarının kapatılmasına yönelik dengelerin yaratılması ve bunun getirdiği rahatlıktan faydalanmak olasıdır. Bireysel olarak bakıldığında ise, çalışma ve eğitim hayatı, birikimlerin akıllı şekilde değerlendirilmesi, verimli yatırımlar yapılmasıyla alakalı olarak kabul edilebilir. Açının en önemli tezahürlerinin başında, aklın, mantığın, muhakemenin, detayları da göz ardı etmeden, verimli, stabil ve dengeli sonuçlar alabilecek şekilde kullanılmasıdır.

Bu açıdan Boğa, Başak ve Oğlak burçlarının ortasında doğanlar, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 9-13 derecelerinde olanlar eğitim, yaratıcılık alanında olduğu kadar, hukuki ve çocuklarla alakalı konularda ve ikili ilişkilerinde son derece olumlu sonuçlar alabilirler.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçları için maddi konularda dengeleyici olasılıkların doğması söz konusu olacaktır.

İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının mesleki ve ailevi yaşamda rahatlatıcı karar ve gelişmelere açık olduğunu söylemek gerekir.

Yengeç, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları için ikili ilişkiler de dahil olmak üzere her türlü insan ilişkisinde ilerleme ve konfor bulmaları mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar