Bugün sabah 09:23 itibariyle Akrep’teki Mars ile Kova’daki Jüpiter arasında bir kare açı kesinleşti. 2020 yılının Mart ayından, yani pandemi mücadelesinin başladığı zamanlardan, kaynağını alan bu açının Ocak ve Temmuz aylarında zorlayıcı aşamalarından geçtik. Ekim ayında ise uyum ve denge yaratan, ara sonuçlar alabildiğimiz günler söz konusuydu. Geldiğimiz aşamada ise herhangi bir konudaki mücadelede oluşturduğumuz dengelerin, elde ettiğimiz sonuçların eksik kalmış, stres yaratan kısımlarını saptamak, görmek için eyleme geçme gereği var. Bugün ve yarın yoğun, Cumartesi günü ise hafifleyerek bu etkiyi hissediyor olacağız.

Kişisel haritalarda Jüpiter ve Mars’ın konumları ve sembolize ettiği kavramlar gereği etkileri farklı hayat alanlarında tezahür edecektir. Bireysel-toplumsal faydalar ve özgürlükler için gerginliklerin yaşanması, mücadele gereğinin ortaya çıkması, maddi konularda yaşanan sıkıntılar için birlikte harekete geçme gereği söz konusu olacaktır. Bu transit etkisi altında macera ve risk alma dürtülerinin, kör ve gereksiz bir iyimserliğin de hayatın herhangi bir alanında kendini göstermesi mümkündür.

Yanı sıra, özgürlük ihtiyacı, baskılara tahammülsüzlük, finansal kurumlarda ve büyük şirketlerde teknolojik problemler hatta saldırılar bu açı etkisi altında olasıdır. İnançlar, felsefeler alanında sert, hatta kırıcı tartışmaların yaşanması bu transitin önemli etkilerinden olabilir. Dolayısıyla davranışlarımıza dikkat, öfkeyi kontrol ve düşünerek karar almak tatsızlıkların yaşanmasına engel olacaktır.

Özellikle Akrep ve Kova, yanı sıra Boğa ve Aslan burçlarının son günlerinde doğanların ve son derecelerinde bir astrolojik ögesi bulunanların toleransı yüksek tutması, elastik davranması çok yararlı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar