Bugün Yengeç burcunda hareket eden Ay yarın (21 Aralık Salı) 17:42 itibariyle boşlukta kalacak ve gece yarısından sonra Aslan burcuna geçecek. Bu gece (23:19) kesinleşen Merkür-Uranüs üçgeni bugüne damgasını vuracak. Yarınki paylaşımlarda detayları bulabilirsiniz.

Sabah saatlerinde (06:01) Ay ve Neptün arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Bu erken saatlerde dua, ibadet ve meditasyon çok yararlı olacaktır. Maneviyatın çok yüksek olduğu bu saatleri kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Gün içinde sakin devam eden saatler 16:11’de Ay-Pluto karşıtlığı ve arkasından gelen (17:42) Ay'ın son açısı Venüs karşıtlığı ile hareketlenecek. Özellikle aile üyeleri ve otorite figürleriyle, kadınlarla güç kullanımı, uyum, denge ve maddi konular üzerinden bazı anlaşmazlıkların yarattığı gerginlikler söz konusu olabilir. Toleransı ve sabrı yüksek tutmak çok yararlı olacaktır.

Günün en önemli astrolojik olgusu ise saat 19:00 itibariyle Güneş’in Yay burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Oğlak burcundaki hareketine başlaması olacak. Tüm Oğlakların yeni yaşlarını candan kutluyorum.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar