Bugün sabah saatlerinde (09:23) Yay burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında zorlayıcı bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve azalarak yarın hissedeceğiz.

Mart ayının son günlerinde Balık burcundaki kavuşumla başlayan bu döngünün zorlayıcı fazını Haziran ve Eylül aylarında olumlu ve dengeli bir aşamalarını Temmuz ve Kasım ortalarında yaşadık. Şimdi geldiğimiz aşamada ise, kendi kimliğimizle, varoluşumuzla, yaşamsal kaynaklarımızla alakalı yanlış anlaşılmaların, illüzyonların, yanıltıcı muhakemelerin, yerine ulaşamayan, havada kalmış düşüncelerin, uçarı hayallerin dengeye oturması, bunlara bağlı olarak gelişen sorunların çözümünü bulmak için eyleme geçilmesi söz konusu.

Yay ve Balık burçlarında meydana gelen bu açı sezgilerin, inançların, sentezlenmiş, yorumlanmış veri ve bilgiyle çatışmasını anlatır. Kararlarda, eylemlerde, düşüncelerde bilmekle, sezmek arasında bir salınım ve bundan doğan sıkıntıları hissetmemiz söz konusu olabilir. Sağduyuyu zorlayacak olan bu karşılaşma, kendimiz de dahil olmak üzere önemi olan her şeye gereğinden fazla ya da az değer vermekle de alakalıdır. Kısacası pozitif ya da negatif uçlarda yanılgı, sanrı, yanlış muhakeme konusunda dikkatli olmamız fayda sağlayacaktır.

İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlık, davranış biçimleri, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, aile ve ev yaşantısı, toplumsal ilişkiler ve mesleki yaşam alanında bazı yanıltıcı, hassasiyeti yüksek, yanlış anlaşılmalara neden olabilecek deneyimler yaşaması söz konusu olabilir.

Diğer bütün burçların rasyonel olmak, ütopyaların peşinden koşmamak, yanılgılara dikkat etmek konusunda dikkatli, ayrıca hayal kırıklıklarına, alınganlıklara toleranslı olmasını tavsiye ederim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar