Bugün Balık burcunda hareket eden Ay yarın (11 Aralık Cumartesi) 22:38 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve gece yarısını geçince Koç burcundaki hareketine başlayacak.

Yarın oldukça hareketli bir gökyüzü bizleri bekliyor. Sabah 06:51’de kesinleşen Ay-Neptün karşıtlığı karmaşık bir ruh haliyle güne başlamamızda etken olabilir. Yine de güne iyi niyetler ve dua ile başlamak için ideal saatler olduğunu söylemek isterim.

15:53’te kesinleşen Ay-Venüs ve hemen arkasından gelen (15:57) Ay-Pluto altmışlıkları uyumlu ve dengeli bağlar kurmak, güzellikler yaratmak için son derece uygun saatler. Özellikle aile içinde ve kadınlarla ilişkilerde, sorunların uzlaşarak çözülmesi ve geliştirilmesi için de fırsatlar getiriyor.

Arkasından gelen (18:34) Ay-Merkür karesi iletişimde ve muhakemede zorlanmaların işaretçisi. Duygusal yanımızla mantığın çelişkisinden doğan zorlanmalar olabilir.

Akşam 19:18’de Venüs-Pluto kavuşumu ve 22:25’te Merkür-Jüpiter altmışlığı günün en önemli karşılaşmaları. Her iki açı için de yarın paylaşımlar yapacağım, takip edebilirsiniz.

22:38’de Ay'ın son açısı Mars ile yaptığı üçgen olacak. Günü enerjik ve olumlu bir ruh haliyle bitirmemizde etkili olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar