Bugün akşam 18:18’de dördüncü kez Yay burcundaki Merkür ile Balık burcundaki Neptün arasında bir kare kesinleşiyor. Merkür’ün geri hareketleri nedeniyle bu sene dört kez yaşadığımız bu açı bize sanki bir şeyleri hatırlatmak, gerçekleri sezgileri kullanarak ama rasyonellikten kopmadan bulmamız için zorunluluklar yaratıyor.

Pek çoğumuzun hayatında Mart ayının son günlerinde başlamış meselelerle bağlantılı bu açının kritik bir evresini Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında geçirdik. Şimdi tekrardan çatışmalar yaratan, eksiklerimizle, unuttuklarımızla ve sorumsuzluklarımızla karşılaşacağımız iki gün bizi bekliyor.

Yalın anlamıyla bakıldığı zaman bu açı, zorlayıcı bir iletişime, alınganlıklara, lafların yanlış yere gitmesine, karmaşık, netleştirilmesi güç düşüncelere, mesnetsiz muhakemelere ve aşırı genellemelere işaret eder. Yay burcu işin içinde olduğu için, abartılı, dayatmacı ve sadece kendi doğrusuyla yola çıkan yaklaşımlar da görülebilir. Özellikle eğitim, seyahat, yasal konular gibi alanlarda, dikkati toplamak, detayları atlamamak için daha fazla çaba göstermek kıymetli ve faydalı olacaktır. Bu açının etkisi, önce Yay ve Balık, sonrasında İkizler ve Başak burç ve yükselen burçları için daha yoğun ve hayatlarının önemli alanlarında hissedilebilecektir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar