Aşk ve İlişkiler

Uzun zamandır olduğu gibi bu sene de Pluto ikili ilişkiler, evlilik alanında, Satürn ise mahrem bağlantılar ve ortak kaynaklar alanındaki varlığını sürdürmeye devam edecek. Ancak geldikleri nokta itibariyle burcunuzun ikinci yarısında doğanları ve Yükselen Burçları 15 dereceden sonra olanları daha fazla etkileyecek. Bu transitler ilişkinizin daha sağlam hale gelebilmesi, paylaşılanlar alanında gerekli düzeltmelerin yapılması için değişimlerin yaşanmasını tetikleyecek. Bu Ay'ın ikinci yarısında ilişkiler alanında geri hareketine başlayacak olan Venüs aslında Mart ayı başlarına kadar etkisini sürdürecek. İlişkilerinizin, birlikteliğinizin size kattığı değerleri, sizin ilişkiye ve partnerinize kattıklarınızı daha net görebilmeniz ve bu doğrultuda duygularınızın değişim geçirmesi mümkün. Bu dönemin sonuna kadar detaylara takılarak, ilişkinin bütünüyle alakalı vizyon kaybedebileceğinizi hatırlatmak da isterim. Dolayısıyla düzeltmeler yaparken, karar alırken, “dip toplam”a bakmayı ihmal etmemelisiniz. Aynı geri hareket geçmişten gelen, tamamlanmamış bazı ilişkilerin de gündemi almasını, sürprizli karşılaşmaların yaşanmasını da getirebilir.

Aralık sonunda Balık burcuna geçen Jüpiter her alanda olduğu gibi ilişkiler alanında da şansınızın yükselmesine yardımcı olacaktır. Özellikle akademik alandan ya da yurt dışı bağlantılarıyla tanışacağınız bir aşk olasılığı bu dönemde mümkündür. Mayıs ayında Koç burcuna geçtikten sonra ise, mesleki alandaki bağlantılarınız vasıtasıyla yeni bir ilişkiye geçmeniz, ya da varolan ilişkinizin toplumsal boyutuyla daha onaylanır hale gelmesi, resmiyet kazanması mümkündür.

Kariyer ve Para

Yukarıda bahsettiğim Pluto ve Satürn transitleri ortak çalışmalarınızda ve özellikle ortak maddi kaynaklarla alakalı değişim süreçlerini de beraberinde getirebilir. İş ortaklıklarında önemli değişimlerin yaşanması, birlikte kazanılan ve harcanan parada düzenlemelere gidilmesi olasıdır.

Aralık ayının son günlerinde Balık burcuna geçen Jüpiter, yeni bir eğitime başlamanıza, yurt dışı bağlantılarda gelişmelere, hukuki sorunlar varsa kolayca çözülebilmesine yardımcı olacaktır. Bu dönemde iş yolculuklarının artması, kariyeri geliştirecek bazı kararların alınarak, maddi-manevi yatırımlar yapılması, parlak fikirlerin bulunması olasıdır. Genel olarak kendinizi daha iyi bir ruh halinde hissetmeniz ve ileriye umutla bakmanız mümkün olacaktır.

Jüpiter Mayıs ortasından Kasım ayı başına kadar Koç burcuna geçtiği zaman ise, kariyer ve mesleki saygınlık anlamında atılımlar yapmak için çok uygun bir dönem. Jüpiter Kasım ayında Balık burcuna geri döndükten sonra Aralık ortasıyla beraber, 2023 senesini Koç burcunda geçirmek üzere tekrar buraya gelecek. Dolayısıyla bu dönemlerde yeni iş teklifleri almanız, terfi etmeniz, kendinize ait hayalinizdeki işi kurmanız her zamankinden daha kolay olacaktır.

Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek tutulmalar mesleki alandan kazandığınız finansal kaynaklarla alakalı sürprizli bazı gelişme ve değişimlerin yaşanmasına neden olabilecektir. Genel olarak maddi konularda tedbirli olmaya devam etmenizi tavsiye etmek isterim.

Genel

Jüpiter’in bu seneki hareketleri sizin kendinizi daha rahat, dingin ve pozitif bir ruh halinde hissetmenize neden olurken, hayatın pek çok alanında fırsatların yakalanmasına da yardımcı olacaktır. Eylül ayındaki Merkür gerilemesi, ailevi konularda, yaşam alanında ve birlikte yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizde bazı farklı deneyimlerin yaşanmasına neden olabilir. Bu dönemde değişimler için karar vermemenizi, gerekli alt yapıyı hazırlayarak, Ekim ayının ortalarından sonra uygulamaya geçmenizi tavsiye etmek isterim.

Mayıs ortalarından Temmuz başına kadar çalışma hayatındaki hareketlilik fazladan enerji sarfiyatına neden olabilir. Bu dönemde öfkenizi, telaşenizi kontrol etmek, bedensel gücünüze de katkıda bulunmak işinizi kolaylaştıracaktır. Ekim ayının sonundan 2023 Ocak ayı ortalarına kadar geri hareket halinde olacak Mars, özellikle sağlık konularında dikkatli olmanız gereğine de işaret ediyor. Kronik hastalıklarınız varsa, konuyla alakalı bazı değişimlerin olması mümkündür. Bu dönemde günlük alışkanlıklarınızı gözden geçirmeye, uyku, beslenme tercihlerinizde düzenlemeler yapmaya çalışmalısınız. Ayrıca bağışıklığınızı yükseltmek için de gerekenleri bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar