Aşk ve İlişkiler

Sosyal ilişkiler alanında varlığını devam ettiren Satürn, ilişkiler alanına da son derece olumlu bir etki yaptığı için genel olarak beraberliklerinizde tatminkâr, ileriye dönük ve sağlam adımların atılması, var olan ilişkilerin giderek daha da verimli bir hal alması söz konusu olacaktır. Mayıs ayından itibaren burcunuza geçen Jüpiter de özellikle burcunuzun ilk 10 gününde doğanlar için yeni ilişki olasılıkları, şanslı birliktelikler ihtimalini beraberinde getirecektir. Aynı dönemde Mars da burcunuzdaki hareketine başlayacağından yüksek enerjinizle aceleci olmamaya dikkat etmek gerekebilir. Bir şeyleri sonuçlandırmak, kararları finalize etmek için Eylül-Ekim aylarını beklemek çok daha akıllıca olacaktır.

Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek tutulmalar partnerinizle mahrem paylaşımlarınızı ve ortak para kaynaklarıyla alakalı konuları tetikleyecektir. Bu tutulmaların etkisiyle beraberliğinizde yeni bir fazın başlaması, cinsel ve finansal paylaşımlara odaklanmanız söz konusu olabilecektir.

Kariyer ve Para

2009 yılından bu yana Oğlak burcundaki hareketine devam eden Pluto bu sene de mesleki yaşantınızı, kariyerinizi ve toplumsal statünüzü etkilemeye devam edecek. Sene başı itibariyle yine bu alanda yaşayacağınız Venüs retrosu, konuyla alakalı değerlerinizi tekrardan gözden geçirmenize, eksik kalmış unsurları saptayarak tamamlamanıza, yani kariyerinize ve mesleki potansiyellerinize değer katmak için farkındalık kazanmanıza yardımcı olacak. Özellikle Ocak ayı sonlarında Merkür de burada geri hareket halinde olacağı için, kararlarınızı almalı, alt yapıyı hazırlamalı, stratejileri oluşturmalı ama harekete geçmek için Şubat ayının sonlarını tercih etmelisiniz.

Mayıs ayında Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, kendinize kattığınız değerler, yapabilirlikleriniz ve kişiliğinizin pozitif unsurları sayesinde kariyer alanında ilerlemeniz, terfi almanız ya da iş değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Genel

Yukarıda bahsettiğim üzere uzun zamandır süregelen etkilerin pek çoğu bu sene de devam edecek. Bunların içinde arkadaşlıklarınızı, sosyal gruplarla ilişkilerinizi sembolize eden alandaki Satürn transiti en önemlilerinden bir tanesi. Elementel olarak büyük bir uyum sağlıyor olsa da, bu ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak, daha disiplinli ve tatmin edici davranış şekilleri geliştirmek, kendinize ve karşınızdakine güven veren bağlar kurmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde eskiye dayanan (belki de geçmiş yaşamlar) arkadaşlıkları tazelemek, kalıcılığı olan yeni dostluklar oluşturmak da mümkündür.

Bu senenin son günlerinden itibaren Mayıs ayı ortalarına kadar, sonrasında tekrardan Kasım ve Aralık aylarında Balık burcunda hareket eden Jüpiter, sizin 12.Evinizde yol alıyor olacak. Neptün de uzun zamandır burada olduğu için, bu dönemlerde yeni teknikler kullanarak rahatlama, ibadet, yardımlaşma konularında istek ve ihtiyaç hissedebilirsiniz. Ayrıca bu dönem kronik rahatsızlıklarla alakalı yeni tedavi yöntemlerinin denenmesi ve gerçekten netice elde edilmesi için de son derece elverişlidir. Mayıs ayının sonunda Temmuz ayının başına kadar, telaşenizi kontrol altına almaya, bağışıklığınızı güçlü tutmaya da dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Senenin sonunda, Kasım ve Aralık aylarında, yolculuklar, ticaret, kardeşlerle ilişkiler, eğitim alanınızı sembolize eden İkizler burcunda meydana gelecek Mars retrosu, bu konularda bazı aksamaların olabileceğini, alakalı sorunları çözebilmek için her zamankinden daha fazla enerji sarf etmek gerektiğini ifade ediyor. Bu dönem bu konularla alakalı kendi gücünüzü görmeniz, yeniden yapılandırmanız, farkındalığınızı arttırmanızla alakalı bazı deneyimlerden geçebilirsiniz.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar