Aşk ve İlişkiler

Sizin için gerçek aşk ve ilişkileri sembolize eden alanda bulunan Neptün bu sene de buradaki hareketine devam ediyor. Bu senenin son günlerinde Balık burcuna geçen Jüpiter de Mayıs ortalarına kadar burada olacak. Dolayısıyla duygusal hayatınızın, derin aşkların bu sene hayatınıza damga vurması söz konusu. Romantik olarak herhangi bir bağınız yoksa, “ilahi” olacak kadar derin bir sevgiyle, aşkla bağlanabileceğiniz birisiyle karşılaşmanız, eğer varsa duygularınızın daha derin ve tutkulu bir hale gelmesi bu dönemde söz konusu olacaktır. Bu dönemde Jüpiter’in yapacağı açılar ilişkinizin daha ciddi bir hale gelmesine, hatta resmiyet kazanmasına da neden olabilecektir.

2018 yılından bu yana Boğa burcundaki hareketini devam ettiren Uranüs bu yıl da evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanında bulunacak. Ay Düğümleri de Boğa-Akrep eksenine geçtiği için Güneş ve Ay Tutulmaları 18 Ay boyunca burada olacak. Dolayısıyla evlilik, ciddi ilişkiler alanında önemli değişimlerin yaşanması, beklenmedik sürpriz kararların alınması söz konusu. Yeni aşk hevesinin de çok yoğun olması, bazı birlikteliklerin kopma aşamasına daha kolay gelmesinde etkili olabilecektir. Bu tutulmaların etkisi şimdiye görülmeyen pozitif yanların fark edilmesi, birlikteliğin daha sağlam, vazgeçilmeyecek kadar değerli bir hale dönüşmesi etkisini de yaratabilir.

Kariyer ve Para

Yıl başından itibaren para alanında bulunan Mars fazladan para gidişine ama bir o kadar da beklenmedik harcamalara neden olabilir. Ay düğümlerinin Boğa-Akrep ekseninde hareket edecek olması, finansal konularda da bazı alışkanlıklarınızı bırakmanız, mali yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerektiğine işaret ediyor. Jüpiter’in Balık burcundaki hareketi ise yaratıcılığınızı mesleki alanda daha fazla kullanma fırsatı yakalayabileceğinizi ve aynı zamanda ölçülü olmak kaydıyla spekülatif kaynaklardan kazanç elde edebileceğinizi ifade etmekte. Senenin sonunda, İkizler burcunda yaşanacak Mars retrosu, ortak maddi kaynaklar, vergiler, krediler ve finansal yükümlülükler alanında mücadele gerektiren, sahip olduğunuz dayanıklılık potansiyeli ve yapabilirliklerinizle yüzleşmenizi gerektiren deneyimleri de beraberinde getirebilir.

Mayıs ayından itibaren Koç burcuna geçen ve Kasım’a kadar burada kalan Jüpiter günlük iş akışında yeni düzenlemelere fırsat yaratırken, iş yükünde de yükselişe işaret etmekte. Uzun zamandır ihtiyacınız olan donanımlı bir personeli istihdam edebilme, çalıştığınız fiziksel ortamda iyileştirmek için değişimler yapabilme, birlikte iş yaptığınız insanlarla çok daha iyi ilişkiler kurabilme gibi olumlu gelişmelerin de yaşanması mümkün olabilecektir.

Genel

Venüs’ün 19 Aralık’ta başlayan retrosu, iletişim, eğitim, ticaret, yolculuklar yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler alanında gerçekleşecek. Dolayısıyla bu konularla alakalı değerlerinizi yeniden yapılandırmanıza hizmet eden bazı tecrübelere açık olduğunuz da söylenebilir. Özellikle Ocak ayının son 10 gününde Merkür de bu alanda geri hareket edeceği için, konuşmalarınıza ve kararlarınıza hassasiyetle yaklaşmanızı tavsiye ederim.

Eksen değiştiren Ay Düğümleri önümüzdeki 18 Ay'ın sizin için bazı kadersel yönelimlere gebe olduğuna işaret etmekte. Bu sene Mayıs ve Ekim aylarında burcunuzda yaşanacak iki tutulma bazı gerçekleri hızla görmenize, başta zorlayıcı olsa bile, sonradan “dönüm noktası” olarak tanımlanabilecek değişimlerin kaçınılmaz olmasına neden olabilecektir. Siz zaten duygusal olarak derin yaşayan bir yapıya sahip olduğunuz için bu olayların arkasındaki nedenleri analiz etmek isteyebilirsiniz. Ama bazı şeyleri sizin bile oluruna bırakmanız gerekebilir.

Boğa-Akrep Ay Düğümlerinin yolculuğu sizi çok yoğun etkileyeceği için, kişilik özelliklerinizde, bedensel görünüşünüzde, giyim tarzınızda, davranış biçiminizde köklü değişimlerin olması, Sabit nitelikte bir burç olmanıza rağmen, bu değişim-dönüşüm süreçlerinin çok iz bırakacağını söylemek gerekir.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar