Aşk ve İlişkiler

Sizin için gerçek aşk ve ilişkileri sembolize eden alanda bulunan Satürn bu sene de buradaki hareketine devam ediyor olacak. Bu transit etkisi altında duygularınıza daha ciddi yaklaşmanız, sizi duygusal olarak tatmin etmediğini düşündüğünüz bağlantıları ve gerçekten aşk hissetmediğiniz insanları yaşamınızdan çıkarma kararı almanız da olasıdır. Özellikle Ocak ayının sonlarında Merkür de bu alanda geri hareket edeceği için, düşünsel boyutta bu konuya odaklanmanız, detayları daha yakından ve çabuk görmenize neden olacak deneyimler yaşamanız da mümkündür.

Mayıs ortasından Kasım ayına kadar Koç burcuna geçen Jüpiter ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanınızın canlanmasında ve şahane tecrübelerin yaşanmasında çok etkili olacaktır. Evliyseniz, ilişkinizin çok daha iyi bir hale evrilmesi, bekarsanız yeni ve olumlu ilerleyecek bir ilişkinin başlaması söz konusu olacaktır. Kasım ve Aralık aylarında Balık burcuna geri dönen Jüpiter, Aralık 2022 – Mayıs 2023 arasında tekrar Koç burcuna geçecek. Bahar, yaz aylarında başlayan ilişkilerin resmiyet kazanması, ciddi kararların alınması da daha kolay olacaktır.

Bu senenin tutulmaları eşinizle mahrem ilişkilerinizi ve maddi bağlantılarınızı etkileyecektir. Dolayısıyla sürprizli durumlara, gelişmelere hazır olmanızı tavsiye etmek isterim. Ayrıca 19 Aralık’ta başlayan yönetici gezegeniniz Venüs'ün geri hareketi de ilişkilerinizde etkisini gösterecektir. Partnerinizle aile ve ev yaşantısı, düzeniyle alakalı bazı problemlerin daha yakından görülmesi ve düzeltmek için harekete geçilmesi söz konusu olabilir.

Kariyer ve Para

Aralık ayının sonunda Balık burcuna geçen Jüpiter, günlük iş yükünüzde biraz artışlara neden olabilir. Ama yine de yeni çalışma arkadaşları, yeni personel alımları konusunda şansınızın çok yüksek olduğunu belirtmek isterim. Personelinizin performansının yükselmesi, iş arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler de bu dönemin getirileri arasında. Ayrıca bu sene Mart ayında çalışma alanınızla ilgili yeniliklere gitmeniz, hatta çalıştığınız yerin ya da ofisin şartları daha iyileştirmek için taşınması da söz konusu olabilir. Yanı sıra uzun zamandır devam eden, günlük akıştaki karmaşık yapıyı düzene sokmak, zamanı daha iyi kullanmak ve verim yaratmak için de olanaklar bulabilirsiniz.

Mayıs ayında hukuki konularla ve yurtdışı bağlantılarla alakalı alanda meydana gelen Merkür retrosu bu konularda bazı problemlerin ve gecikmelerin yaşanmasına neden olabilir. Bu dönemde söz konusu alanlarda herhangi bir girişimde bulunmamak ve eksikleri tamamlayarak, Haziran ortasını beklemek daha iyi olacaktır. Keza aynı alanda, Kasım ayında başlayıp, Ocak 2023’de bitecek olan Mars’ın geri hareketi de benzer sorunlara ve mücadelelere neden olabilir.

Boğa-Akrep eksenine geçen Ay Düğümleri, önümüzdeki 18 ay boyunca, maddi konularda eşiniz ya da ortağınızla beraber hareket etmeniz gereğine işaret ediyor. Ortak kaynaklar yaratmak için kişisel katkınızı her zamankinden daha fazla ortaya koymanız çok faydalı olacaktır.

Genel

Venüs yönetici gezegeniniz olduğu için 19 Aralık’ta başlayıp, Ocak ayı sonuna kadar devam edecek Venüs retrosunda bazı aksilikler yaşanabileceğini, ama yapmanız gerekenleri görüp, sabırla, planladıktan sonra harekete geçmenizi tavsiye ederim. Bu dönemi, fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüz, davranışlarınız ve etrafta bıraktığınız izlenimler konusunda değerlendirmeler yaparak geçirmeniz çok yararlı olacaktır. Bu dönemde odaklanma sorunları, bir şeyleri netleştirememe, hayatınızın farklı alanlarında denge yaratmak için aşırı çabalama ya da finansal zorluklar olabilir. Sükûnet ve sabır çok kıymetli olacaktır.

Diğer yandan senenin son Merkür retrosunun Eylül ortalarında burcunuzda olacağını da belirtmek gerekir. Bu dönemdeki yolculuk planlarınız, her türlü iletişim ve eğitim faaliyetleriniz, iş alanındaki kararlarınız konusunda da hassasiyet göstermeye, radikal hareketler yapmamaya gayret etmeniz de fayda sağlayacaktır.

Ocak-Mayıs arasında Balık burcunda hareket edecek Jüpiter, sağlık alanında, beslenme alışkanlıklarında ve günlük yaşamın neşeyle, güzellikle geçirilmesinde yanınızda olacak. Bu dönemde bedensel ve ruhsal alanda kendinizi çok daha iyi hissetmeniz, sağlık gereksinimlerinizi tamamlamak için olanaklar yakalamanız da mümkündür.

Boğa-Akrep eksenine geçen Ay Düğümleri ve buralarda yaşanacak tutulmalar 18 ay boyunca cinsellik, miras, ortak kaynaklar ve vergiler alanında sürprizli açılımlara neden olacaktır. Ocak itibariyle mali yükümlülüklerle alakalı, ödenmemiş vergi ya da kredi borçları gibi “açık hesap” bırakmamanızı tavsiye ederim.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.

Yorumlar

Popüler Yayınlar