Aşk ve İlişkiler

Mart başından Nisan ayının ilk haftasına kadar burcunuzda bulunan Venüs ve Mars ilişkilerin hareketlenmesinde, yeni bağların kurulmasında şansı da beraberinde getirecektir. Bu dönemde aşka olan ihtiyacınız yükselirken, çekiciliğinizin de çok arttığını görebileceksiniz. Mayıs ayında gerçek aşkı ve derin paylaşımları sembolize eden alanda meydana gelen Merkür’ün geri hareketi sırasında eski flörtlerinizden haber almanız ya da yarım kalmış bir ilişkiye tekrardan başlamanız mümkündür. Mayıs ve Kasım aylarında Koç burunda hareket edecek olan Jüpiter, yakın çevreden ya da kardeşleriniz vasıtasıyla tanıdığınız birisiyle tanışmanızda ve yeni bir ilişkiye başlamanızda etkili olabilir. Halihazırda ilişkisi devam edenlerinizin ise birlikte seyahat etmek, iletişimi kuvvetlendirmek, beraberce yeni bir konuda eğitim almak için değerli fırsatlar yakalaması olasıdır.

Kasım ayından Ocak 2023’e kadar aşkı, hesapsızca sevmeyi anlatan alanda meydana gelecek olan Mars’ın geri hareketi, sabrınızı sınamanıza, toleransınızın biraz düşmesine neden olabilecek bazı deneyimleri de beraberinde getirebilir. Bu dönemde duygusal konularda acele karar vermemeye, öfkenizi kontrol etmeye ya da fazla atak davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Kariyer ve Para

Aralık ayının son günleriyle beraber Balık burcuna geçen ve Mayıs ortalarına kadar buradaki yoluna devam eden Jüpiter, maddi konularda büyük bir şansı da beraberinde getirecektir. Bu dönemde, kazançlarınızı arttırmanız, yeni maddi kaynaklar bulmanız, çalışmalarınızın karşılığını hakkıyla almanız her zamankinden çok daha kolay olacaktır. Bu dönem kazançlarınızı da yükseltecek, yeni kariyer hedefleri koymak, iş değiştirmek, terfi istemek, atılım yapmak, iş kurmak için de son derece uygundur. Jüpiter’in Mayıs-Kasım arasında Koç burcuna geçmesiyle beraber ticari bağlantılarda, gelişime hizmet edecek yeni konuları öğrenmede, yeni bir dil öğrenerek kariyer hedeflerinize ulaşmakta önemli şanslar yakalayabilirsiniz.

Kasım ayından Aralık ayının son günlerine kadar tekrardan Balık burcuna geçen Jüpiter bu dönemde de maddi kaynakların artışına, kazançların büyümesine yardımcı olacak şansları beraberinde getirecektir.

2020 yılından bu yana burcunuzda bulunan ve bu yıl da buradaki hareketine devam eden Satürn, mesleki alanda daha disiplinli, bilinçli ve gerçekçi olmanızda etkilidir. Eğer gerekli olanları yapar, sorumlulukları gerektiği gibi yerine getirebilirseniz, başarı ihtimaliniz de çok kuvvetlidir.

Genel

Jüpiter’in Balık burcundaki olumlu hareketi bir yandan kaynaklarınızın artmasına, kazançlarınızın yükselmesine yardımcı olurken, diğer yandan harcama isteğinizin de yoğunlaşmasına neden olabilir. Özellikle Mart ayından Mayıs ayının sonlarına kadar dürtüsel harcama eğiliminizin her zamankinden yüksek olduğunu belirtmek isterim. Mayıs ayından Kasım ayına kadar Koç burcunda hareket edecek olan Jüpiter, sizin kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevredeki insanlarla ilişkilerinizin çok daha iyi bir seviyeye ulaşmasında etkili olacaktır. Bu transit aynı zamanda dil öğrenmek, istediğiniz bir konuda eğitim almak, bol bol seyahat edebilmek için de şanslar yakalamanızda etkisini gösterecektir.

Yukarıda belirttiğim Mars’ın geri hareketi döneminde çocuklarınızla ilişkilerinizde hareketlenmenin olması, bazen toleransı düşürebilecek deneyimlerin yaşanması söz konusu olabilir. Bu alandaki sorunları çözmek için her zamankinden daha fazla enerji harcamanız, bazı konularda tekrar tekrar eyleme geçmeniz gerekebilir. Bu dönemde sabırlı olmak ve çabuk karara varmamak büyük faydalar sağlayacaktır.

Boğa-Akrep eksenine geçen Ay Düğümleri ev hayatınızda, sahip olduğunuz gayrimenkullerle alakalı bazı değişimlerin olabileceğine işaret etmekte. Meydana gelecek olan Güneş ve Ay Tutulmalarının etkisiyle, yeni bir şehre, hatta ülkeye taşınmayı, yıllardır yaşadığınız evi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle, ebeveynlerinizle ilişkilerinizde değişimlerin olması, sürpriz gelişmelerin yaşanması da olasıdır.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar