Aşk ve İlişkiler

Kova burcunda hareketine devam eden Satürn, bir dönemdir ilişkiler alanına yaptığı etkiyle, birlikteliklerinizde yeniden yapılanma, yeni kuralların yaratılması ve bazen de baskı unsuru olabilen deneyimlerin yaşanmasına neden olmuş olabilir. Bu sene de Satürn yoluna burada devam edecek. Bu defa da burcunuzun ilk 10 gününden sonra doğanları ve yükselen burçları 10-29 derece arasında Boğa olanların ilişkilerini yapılandırmasına neden olacak. Ancak Ocak ayından itibaren Balık burcuna geçen Jüpiter altmışlık açısı ile bu konuda önemli fırsatları ve desteği de beraberinde getirecek. Bu etkileşim yeni ilişki olasılıklar, şanslı birliktelikler olarak kendini gösterebileceği gibi, var olan ilişkide de gelişmelerin ve ilerlemelerin yaşanmasına yardımcı olacaktır.

Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek tutulmalar kendinizle alakalı değişimleri getirirken, ilişkiler alanında da çok önemli dönüşümlere işaret ediyor. Beraberliğinizin daha iyi bir versiyonuna ulaşmak için bırakmanız gereken alışkanlıklar, eylemler ya da vazgeçmeniz gereken kararlarla yüzleşebilirsiniz. Bu tutulmaların etkisiyle beraberliğinizde yeni bir fazın başlaması, önemli değişimlerin yaşanması söz konusu olabilecektir.

Kariyer ve Para

2021 yılından bu yana Kova burcundaki hareketine devam eden Satürn bu sene de mesleki yaşantınızı, kariyerinizi ve toplumsal statünüzü etkilemeye devam edecek. Ocak ayında burada yaşanacak Merkür retrosu da mesleki konuları ve kariyer hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize, yarım kalan proje ve kararlarınıza tekrardan eğilmenize olanak tanıyacak. Bu dönemde yapacağınız planlarda acele etmemenizi ve istikrarlı, disiplinli bir hareket tarzını benimsemenizi tavsiye ederim. Sabırlı ve kararlı davranışlarınızla, ilerleme yolunda adımlar atabilir ve arzuladığınız noktaya ulaşabilirsiniz. Özellikle Mart ve Nisan aylarında otorite figürleriyle ilişkilerinizde kontrollü ve yapıcı olmanızın çok faydası olacağı görülüyor. Bu dönemde her zamankinden daha sakin kalmaya, negatif durumları dönüştürmeye gayret etmelisiniz. 

Mayıs ayında Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, mesleki hedeflerinizi destekleyen, ilerleme yolunu açan fırsatların yakalanması olasıdır. Bu fırsatlar küçük gibi görülse de daha sonraki aşamalar için altyapıyı oluşturacaktır.

Genel

Yukarıda bahsettiğim üzere uzun zamandır süregelen etkilerin pek çoğu bu sene de devam edecek. Ancak arkadaşlıklarınızı, sosyal gruplarla ilişkilerinizi sembolize eden alandaki Jüpiter transiti en önemlilerinden bir tanesi. Balık burcundaki Jüpiter’den gelen destek, yeni dostluklar oluşturmanıza, hedeflediğiniz sosyal gruplara dahil olmanıza büyük katkı sağlayacaktır. Kişisel gelişiminize destek olan, ilişki ve iş fırsatlarını da beraberinde getiren, yeni ve eski bağlantılar senenin en önemli maddi-manevi fayda alanı olarak tanımlanabilir.

Mayıs ayı ortalarından Kasım ayına kadar Koç burcunda yol alan Jüpiter, özellikle Temmuz-Ağustos aylarında size büyük destek sağlayacak. Bu dönem enerjinizin yüksek, kontrolünüzün nispeten düşük olduğu bir devre olduğu için, yeni teknikler kullanarak rahatlama sağlayabilirsiniz. Ayrıca aynı dönem, ibadet, yardımlaşma konularında istek ve ihtiyaç hissedebilirsiniz. Diğer yandan yılın ikinci yarısı kronik rahatsızlıklarla alakalı yeni tedavi yöntemlerinin denenmesi ve gerçekten netice elde edilmesi için de son derece elverişlidir. Ay Düğümleri de burcunuzda bulunduğu için pozitif yönde kadersel değişimler olabilecektir.

Senenin sonunda, Kasım ve Aralık aylarında, İkizler burcundaki Mars retrosu, finansal kaynaklar, kaynakları elde etme ve kullanma alanınızda meydana gelecek. Dolayısıyla bu dönem parayla ilişkilerinizi, bu alandaki gücünüzü ve yeteneğinizi görmenize neden olabilecek deneyimlere açıksınız. Yılın bu son devresinde maddi konularda hızlı karar almamaya, dürtüsel davranmamaya dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar