Aşk ve İlişkiler

Bu yılın her alanda en şanslı burcu olduğunuz için Jüpiter’in olumlu etkilerinden ilişkiler alanında da yararlanmanız söz konusu olacaktır. Özellikle Venüs ve Mars’ın burcunuzda bulunduğu Nisan ve Mayıs aylarında ilişkilerin hareketlenmesi, yeni bağların kurulmasında şansı çok daha yüksektir. Bu dönemde aşka olan ihtiyacınız yükselirken, çekiciliğinizin de çok arttığını görebileceksiniz. Balık ve Balık yükselenler için ciddi ilişkiler kurmak, varolan ilişkilerin resmiyet kazanması ya da çok daha iyi bir seviyeye ulaşması büyük bir olasılıktır. Boğa-Akrep eksenine geçen Ay Düğümleri ve yaşanacak tutulmalar, arkadaşlıkların aşka evrilmesinde etkili olabilir.

Eylül ayının ortalarından Ekim ayının ilk haftalarına kadar mahrem ilişkileri ve ortak mal varlıklarını, kazançları sembolize eden alanda meydana gelen Merkür retrosu, bu konulara daha yakından bakmanıza neden olabilecek deneyimleri de getirebilir. Kararlarınızı finalize etmeden evvel biraz beklemenizi tavsiye ederim. Kasım ayından 2023 Ocak ayına devam eden Mars’ın geri hareket döneminde ise, her alanda enerjinizin ve sabrınızın düşük olması ilişkilerde de yansımalarını gösterebilecektir. Dolayısıyla partnerinize karşı toleransınızı yüksek tutmanız, ilişkinizin zarar görmesini engelleyecektir.  

Kariyer ve Para

Yukarıda da belirttiğim gibi Mayıs sonuna kadar ve sonrasında Kasım-Aralık aylarında burcunuzda yol alan Jüpiter, mesleki alanda ve kariyer yaşamında da parlak gelişmelere ve ilerlemelere her zamankinden daha kolay erişmenizde etkili olacaktır. İş değiştirmek, terfi istemek, yeni bir girişimde bulunmak için söz konusu dönemleri kullanmanız faydalı olur. Bu değişimler başlangıçta maddi olarak çok büyük değişimler getirmese bile, Mayıs ayından Kasım başına kadar Koç burcunda hareket eden Jüpiter’in etkisiyle, maddi alanda da rahatlama yaşamanız, kazançlarınızın artması mümkün olacaktır.

Kasım ayından Ocak 2023’e kadar İkizler burcunda geri hareketine devam eden Mars, otorite figürleriyle, üstlerinizle bazı çatışmalar ya da sorunlar olabileceğine işaret ediyor. Bu dönemde yapıcı olmaya çalışmak, değişim kararları almadan evvel etraflıca düşünmek yararlı olabilir. Boğa-Akrep eksenine geçen Ay Düğümleri ve buradaki tutulmalar, mesleki olarak faydası olacak eğitimlere, yeni bir dil öğrenmeye ya da ticari yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacak fırsatları da beraberinde getirecektir.

Genel

Jüpiter’in burcunuzdaki olumlu hareketi her zamankinden daha şanslı, iyimser, sağlıklı ve keyifli zamanlar geçirmenizde son derece etkili olacaktır. Mayıs ayına kadar, sonrasında da Kasım-Aralık aylarında her türlü yenilik, girişim, ilişki ve başlangıç için şansınızın çok kuvvetli olduğunu bilerek, rahat hareket edebilirsiniz. Jüpiter Nisan ayında uzun zamandır burcunuzda bulunan Neptün ile bir kavuşum gerçekleştirecek. Bu dönemde hayal gücünüzün her zamankinden daha kuvvetli olması, inançlarınızın kuvvetlenmesi, yeni öğretilerle ilgilenmeniz olasıdır. Ancak aynı dönemin dikkat dağınıklığına, aldatılmalara açıklık da getirdiğini söylemek isterim. Dolayısıyla önemli kararlarda, eylemlerde kontrollü olmaya çalışmalı, detayları atlamadığınıza, gerçeklerden uzaklaşmadığınıza emin olmalısınız.

Yukarıda belirttiğim Kasım ayında başlayan Mars’ın geri hareketi döneminde bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız, telaşenizi kontrol ederek ufak-tefek kazalara meydan vermemeniz faydalı olacaktır.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar