Aşk ve İlişkiler

Bu senenin Aralık ayı ortalarından itibaren gerçek aşkı sembolize eden alanda geri hareketine başlayacak Venüs'ün etkileri 2022 senesinin ilk çeyreğine damgasını vuracak. Bu geri hareket etkisiyle, eski aşkların canlanması, geçmişten tanıdığınız birinin hayatınıza girmesi ya da karmik bağınız olan birisiyle aşk yaşamanız söz konusu olabilecektir. Venüs'ün geri hareketi sırasında başlayan ilişkiler genellikle çok kolay değildir. Başlangıçta uyumsuzluklar, pürüzler görmezden gelinir. Ancak Mart ayı başı itibariyle geri hareket etkisi son bulduğunda bazı şeyler daha net görülmeye başlanır. Buna rağmen bu sene Başak burç ve yükselen burçları için ikili ilişkilerin yıldız gibi parladığı, konsantrasyonun bu alana yöneldiği bir yıl olacak. Aralık ayının son günlerinde Balık burcuna geçen Jüpiter, hali hazırda yaşanan ilişkilerin son derece iyi bir hal almasına, eşin-partnerin hayatında olabilecek güzelliklerin ilişkiyi beslemesine ve geliştirmesine neden olacaktır. Bekar olanların ise, yeni ilişkilere başlaması, ilişkide daha ciddi, ileriye yönelik adımların atılması mümkündür.

Mayıs ortalarında Koç burcuna geçen Jüpiter, ortak sahipliklerin artmasına, partnerle ilişkilerde maddi ve bedensel paylaşımların çok daha tatminkâr bir evreye geçmesine yardımcı olacaktır. Ekim sonunda tekrardan Balık burcuna dönen Jüpiter Aralık sonuna kadar burada kalarak burcunuza ilişkiler için tekrardan şansı getirecek.

Kariyer ve Para

Bu senenin başından beri Kova burcunda yani sizin çalışma hayatındaki ilişkileriniz, personel konularını ve günlük iş akışınızı sembolize eden alandaki hareketine deva ediyor olacak. Dolayısıyla çalışma ortamında, personelde birlikte çalıştığınız insanlarda değişimlere neden olacak bazı sorunlarla karşılaşmanız hala ihtimal dahilinde. Yapılacak değişimler baştan zor gelse bile, her şeyin sonradan daha iyi bir hale gelmesine hizmet edeceğini unutmamalısınız. Ocak ayı sonunda Merkür'ün de burada geri hareket edeceğini de düşünerek yarım kalmış projelerinize eğilmeye, tamamlanmamış görüşmelere zaman ayırabilirsiniz. Merkür'ün Eylül ayındaki geri hareket dönemi de sizin maddi kaynaklar alanınızda olacak. Dolayısıyla Eylül ilk günlerinden Ekim ortalarına kadar harcamalarınıza, banka hesaplarınıza, alacak-verecek dengelerinize dikkat etmenizi de tavsiye etmek isterim.

Kariyer, mesleki yaşam ve hedeflerinizi sembolize eden İkizler burcunda 2022 Kasım ayından 2023 Ocak ortalarına kadar devam Mars retrosu büyük belirleyiciliğe sahip. Bu döneme kadar mücadele gerektiren, dirayet isteyen mesleki konuları tamamlamanızı çok tavsiye ederim. Bu süre zarfında ise ilerleme yöntemlerinize, liderlik vasıflarınıza, işteki dayanıklılığınıza daha yakından bakmanızı gerektiren deneyimlerle karşılaşabilirsiniz.

Genel

Merkür yönetici gezegeninizi olduğu için her zaman sizin için daha önemlidir. Yukarıda belirttiğim iki geri hareket döneminin yanında Mayıs ortasından Haziran ilk hafta sonuna kadar da akademik konular, yurtdışı bağlantılar, hukuki konular alanında da geri hareket halinde olacağını, yani program yaparken bu konulara özen göstermenizi de tavsiye etmek isterim. Çalışma hayatını sembolize eden alan ile genel sağlık ve akut hastalıklar alanı aynı olduğu için Satürn bu konularda da etkili olacaktır. Genel sağlığınıza ve alışkanlıklarınıza değişim getirmek, günlük rutininizi daha iyi bir duruma getirmek için de bu yıl daha fazla olasılık bulabileceğinizi belirtmek gerekir. Yukarıda belirttiğim Mars'ın geri hareket döneminde de bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya, sinirsel gerginliklerinizi yönetmeye ve hızlı hareket ederken, kazalara meydana vermemeye özen göstermelisiniz.

Boğa-Akrep eksenine geçen Ay Düğümleri ve buralarda yaşanacak tutulmalar 18 ay boyunca kardeşlerle ilişkiler, temel ve ileri eğitim, yolculuklar, hukuki konular ve inançlara yaklaşımınızla alakalı sürprizli açılımlara neden olacaktır.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar