Aşk ve İlişkiler

2020 senesinin başından bu yana aşk ve ilişkiler alanında ilerleyen Satürn bu yıl da buradaki yoluna devam edecek. Dolayısıyla ilişkilerle alakalı yeni bazı şeylerin öğrenilmesi, aradaki bağların gözden geçirilmesi ve sağlamlaştırılması, gerekiyorsa farklı bakış açılarıyla kararların alınması söz konusu olabilecektir. Buna rağmen sene başında Yay burcunda hareket eden Mars, her zamankinden daha fazla romantizme ihtiyaç hissetmenize ve aşka enerji harcamak istemenize neden olacaktır. Yine de Ocak ayında ilişkiler alanında geri hareket halindeki Merkür'ü göz önüne alarak, çabuk karar vermemeye, biraz sabırlı olmaya gayret etmelisiniz. Bu dönemde eski aşklarınızla da iletişime geçmeniz, karşılaşmanız olasıdır.

Aralık ayında Balık burcuna geçen Jüpiter mahrem paylaşımlarınızın çok daha tatmin edici bir hale gelmesinde, bu alanda enerjinizin yükselmesinde etkili olacaktır. Mart ayının ilk günlerinden Nisan ortasına kadar ilişkiler alanında yoluna devam edecek olan Mars, bu alanın aktive olmasına neden olacaktır. Enerjinin ve hızlı karar, hareket ihtiyacının yükselmesi, bazen tartışmalı durumlara ve anlaşmazlıklara da neden olabilir. Bu dönemde Venüs de burada olduğu için, durumları düzeltmeniz, ilişkinizi iyileştirmeniz hiç zor olmayacaktır. Mayıs sonundan Kasım başına kadar Koç burcundaki hareketine devam eden Jüpiter, her alanda olduğu gibi ilişkiler alanında da çok olumlu etkileri getirecektir. Yolculukta, tatilde ya da akademik bağlantılarla tanıdığınız birisiyle ilişki yaşamanız olasıdır.

Kariyer ve Para

Yukarıda bahsettiğim Satürn transiti her alanda olduğu gibi, iş alanında da çok önemli bir yıl geçireceğinizin işaretçisi. Disiplinli davranmak, sorumlulukları eksiksiz yerine getirmek, iş hayatında artık demode olmuş usullerle modern yöntemler arasında denge kurarak, yeni bir dönemi başlatmak için eyleme geçmeniz, yeni kararlar almanız gerekebilir.

Uzun süredir olduğu gibi bu sene de kariyer ve meslek hayatınızı sembolize eden Boğa burcunda bulunan Uranüs, beklenmedik sürprizli gelişmelere de olanak yaratacaktır. Bu konularla alakalı her zaman bir “B” planınızın olmasını da tavsiye etmek isterim. Ay Düğümleri de bu alana geçtiği için, kariyerinizde başta zorlayıcı olsa bile, sonradan çok ilerlemenize neden olacak bazı değişimler olabilir.

Diğer yandan Balık burcunda yılbaşından itibaren hareket etmeye başlayacak olan Jüpiter, eşinizden ya da ortağınızdan gelebilecek finansal katkıların çok destekleyici olacağına, maddi konularda sizi rahatlatacağına işaret ediyor. Mayıs ayına kadar buradaki hareketine devam edecek olan şans gezegeni, vergi borçlarınız varsa kolayca ödeyebileceğinize, kredi alma şansınızın her zamankinden yüksek olduğuna işaret etmekte. Ancak Boğa-Akrep ekseninde hareket eden Ay Düğümleri harcamalarınız ve borç konusunda dikkatli olmanız gereğine de işaret etmekte.

Genel

Jüpiter’in Mayıs ayından itibaren Koç burcuna geçmesi, şansın yanınızda olacağının göstergesi. Senenin ikinci yarısında akademik alanda, hukuki konularda ve yurt dışı seyahatlerde her zamankinden daha fazla olanak bulabilirsiniz. Bu senenin Güneş ve Ay tutulmaları meslek, kariyer alanının yanı sıra, ev yaşantısını ve aile ilişkilerini de şekillendirme potansiyelinde. Sürpriz bir şekilde yaşam alanında bir değişikliğin olması, hızla bir mülk sahibi olmaya karar vermeniz mümkün. Diğer yandan kariyerde de yeni fırsatların ortaya çıkması, gelişmenize hizmet edecek yeni fırsatlar bulmanız, hayatınızda önemli olacak otorite konumunda insanlarla tanışmanız da olası.

Ekim ayının sonlarından gelecek senenin Ocak ayı ortalarına kadar devam edecek olan İkizler burcundaki Mars’ın geri hareketi, sizin mesleki alandan elde ettiğiniz kaynakları, arkadaşlık ilişkilerinizi ve gruplar içindeki konumunuzu etkileyecek. Yaklaşık 3.5 ay sürecek bu dönemde, bu konularla ilgili düzeltmeler yapmanıza, biraz mücadele etmenize ve kendi yapabilirliklerinizi sınamanıza neden olacak deneyimler yaşayabilirsiniz.

Yeni senenin sağlık, başarı, bol kazançlar, mutluluk, huzurlu ilişkiler getirmesini yürekten diliyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar