Dün gece sabaha karşı 02:44’de Merkür ve Jüpiter arasında bir kare açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Akrep ve Kova burçlarında meydana gelen bu açı, Mart ayının ilk günlerinde başlayan bu döngünün Mayıs ve Ağustos aylarında zorlayıcı fazlarını yaşadık. Döngü kapanmadan evvel geldiğimiz bu son zorlayıcı fazda kişilik hakları, teknoloji, haberleşme, sosyal medya araçları, eğitim, ticaret, ortak maddi kaynaklar, bedensel paylaşımlar gibi alanlarda gerginlik yaratabilecek, beklentileri karşılamakta zorlanabileceğimizi bazı deneyimlerin yaşanması söz konusu olabilir.

İyimserlik, bonkörlük ve genişleme prensibiyle bağdaştırılan Jüpiter ve Merkür arasındaki bu açı, fazla ve gereksiz konuşmaların, yersiz verilen sözlerin, fos çıkan fikirlerin görülmesine ve bu durumlardan kaynağını alan problemlerin çözülmesi için eyleme geçmeyi anlatır. Yanı sıra, boş gevezeliklere, dedikoduya da dikkat etmek gerekir. Bu açının etkisi altında zarar görmemiz ve vermemiz de olasıdır.

Bu açıdan en fazla yine Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son haftasında doğanlar, yükselen burçları veya herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-25 derecelerinde olanlar etkilenecektir. Söylemlere dikkat etmek, konuşurken şirazeyi kaçırmamak, haddini aşmamak, kişisel haklara ve toplumsal gereksinimlere önem vermek faydalı olacaktır. Mesleki yaşam, kariyer, aile bağları, ev hayatı, ikili ilişkiler ve davranış biçimleriyle alakalı deneyimler söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar