Dün gece 02:15 itibariyle Mars ve Satürn arasında bir kare açı kesinleşti. Bu açının etkilerini aslında dünden itibaren hissetmeye başladık. Bu etki yarın ve ertesi gün de azalarak devam ediyor olacak. Akrep-Kova ekseninde meydana gelen bu açıdan doğal olarak önce Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının yanı sıra Boğa ve Aslan burç ve yükselen burçları da zorlayıcı şekilde etkilenecek. Özellikle bu burçların ilk on gününde doğmuş olanlar, yükselen dereceleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 5-9 derecelerinde yer alanların daha dikkatli olmaları, üzerlerinde hissettikleri baskıyı akıllıca yönetmeleri çok kıymetli olacaktır.

Mars-Satürn karesi sabrın tükenmesi, bezginlik, engellenmişlik hissi, blokaj duygusunda doğan eylem gereksinimine işaret eder. Bu duygu durumlarının ve hallerin üstesinden gelebilmek, çare bulmak için harekete geçmek bu açının etkisi altında kaçınılmazdır. İşin içinde Mars olduğu için bu durumlarda genellikle yüksek oktavlı bir öfke ve kızgınlık potansiyelini beraberinde gelir.

Bu transit, motivasyon düşüklüğü, yetersizliği, mücadele ve bağışıklık kuvvetinde eksiklikler olarak tezahür ederken, hepimizin kendi çaresizliğimizle ve yetersizliğimizle bir kez daha yüzleşmemizi ve yeni formasyonlar, yöntemler geliştirmek için ayağa kalkmamıza ve inisiyatifi almamızı da anlatır.

Bu açı etkisi altında gerçekleşen olaylarda ve içsel deneyimlerde, sakin ve kontrollü olmak, yetersizliklere, gecikmelere odaklanmaktansa, kurallara, yapılış yollarına ve yeni düzenler yaratmaya enerjiyi yönlendirmek çok daha faydalı olacaktır.

Sabit burç ve yükselen burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için hayatın temel alanları gündemde olacaktır. Bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, kariyer, aile, ebeveynler ve ev hayatı ile alakalı sorunlar, çatışmalar ve blokajlar can sıkıcı bir hal alabilir. İnat etmemek, toleranslı olmak ve enerjiyi doğru alanlara kanalize etmek büyük fayda sağlayacaktır.

Tüm burçlar ve yükselen burçlar için mücadelelerinin başarıyla sonuçlanmasını, amaçlarına kolaylıkla ulaşmalarını dilerim. Gözünüze yaş, ayağınıza taş değmesin…


Yorumlar

Popüler Yayınlar