Dün akşam saatlerinde Aslan burcuna geçen Ay’ın bu seyahati sırasında haritalarımızda Aslan burcu tarafından yönetilen alanlar aktive olur ve bizim de enerjimiz ve ilgimiz ister istemez bu alanlara yönelir. Fakat Kova ve Boğa burçlarından gelen zorlayıcı açılar bir şekilde sürtüşmelerin, çatışmaların ve anlaşmazlıkların bu dönemlerde patlak vermesine neden olabilir.

Ay Güneş’in yöneticisi olduğu Aslan burcundayken, duyguların dramatize edilmesine, biraz daha rahat dışarı vurulmasına, hatta abartılmasına neden olabilir. Ancak bu konum, yardımlaşmanın, koruma-kollama duygularının da daha baskın hissedildiği bir döneme işaret eder. Aslan’ın bonkör ve koruyucu tavrı ruhumuza hâkim olur ve her türlü paylaşmayı isteriz. Sanatla, eğlenceyle ve çocuklarla bağlantısı kuvvetli olan Aslan burcunda Ay’ın bulunduğu günlerde bizler de bu tür faaliyetlerle zaman geçirmekten çok keyif alırız.

Ay’ın Aslan’daki konumu sırasında burcu ve yükselen burcu Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanlar aile, kariyer, ikili ilişkiler ve bedensel değişimler-sağlık gibi temel alanlarda biraz daha duygusal, dalgalanmalara açık ve hatta gergin olabiliriler.

Burcu ve yükselen burcu Koç, İkizler, Terazi ve Yay olanlar bu enerji akışından sosyalleşmeye, eğlenceye, çocuklara, sanata, tatil planları yapmaya, bol bol okumaya vakit ayırarak faydalanabilirler.

Burcu ve yükselen burcu Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık olanlar aksaklıkların giderilmesi, yanlış giden bir şeylerin düzeltilmesi ve telafi edilmesine zaman ve enerji ayırmakta, maddi konularda düzletme ve düzenlemeler yapmaya yoğunlaşabilirler.


Yorumlar

Popüler Yayınlar