Bugün akşam 19:25’te Akrep burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında son derece uyumlu bir açı kesinleşiyor. Bu açının etkilerini bugün, yarın ve azalarak ertesi gün de hissediyor olacağız.

Bu sene Mart ayında başlayan bu döngünün zorlayıcı bir fazını Eylül ayında atlattık. Şimdi geldiğimiz aşamada ise, kendi kimliğimizle, varoluşumuzla, yaşamsal kaynaklarımızla alakalı yanlış anlaşılmaların, illüzyonların, yanıltıcı muhakemelerin, yerine ulaşamayan, havada kalmış düşüncelerin, uçarı hayallerin hayatımızda dengeye oturması, ara sonuçların alınması, kısmen de olsa karmaşadan kurtulmamız mümkün.

Su elementinde meydana gelen bu açı, şefkat, merhamet, sevgi, ilahi aşk, yardımlaşma, kayırma, inayet gibi temaların hayatımızda daha yoğun olarak hissedilmesinde etkili olacaktır. Bugün dualara, ibadete ve meditasyona zaman ayırmak bizlere her zamankinden daha iyi gelecektir. Derin duyguların arkasındaki gerçekleri görmek ve kabullenmek rahatlamaya, dinginliğe yardımcı olacaktır.

Bu açı, Akrep, Balık ve yanı sıra Yengeç burç ve yükselen burçlarının kendilerini çok iyi hissetmelerine, ruhsal enerjilerinin yükselmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca Toprak elementinden, Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının da olumlu deneyimlerle karşılaşması söz konusu olabilecektir.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının kariyer, aile, maddi konular ve sağlık alanında bazı düzeltmeler yapmak, daha iyisi için adım atmak için şansları olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar