Bugün 18:58 itibariyle Akrep burcundaki Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs arasında bir karşıt açı kesinleşecek. Açının etkilerini bu akşam ve yarın hissedeceğiz.

Açının başlangıcı Nisan ayının son günlerine dayanıyor, olumlu ve gelişme fırsatı taşıyan bir fazını Temmuz ayının ikinci yarısında yaşadık. Hem zorlayıcı, hem de olumlu fazlarını bu senenin Ağustos ayında yaşadık. Özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarını daha fazla etkileyecek bu açı, beklenmedik, krizli bazı durumlara neden olabilir.

Geldiğimiz aşamada sıra dışı düşüncelerin, beklenmedik haberlerin, düşünce sisteminin norm dışına çıkmasının ve bu durumlardan doğan çatışmaların, gerginliklerin, kısıtlama ve yetersizliklerin tüm çıplaklığıyla görülmesi söz konusu. Bu karşıtlık özellikle ikili ilişkilerde sıra dışı beklentilerimizin, davranışlarımızın yansımalarını görmemiz, aldığımız tepkiler neticesinde, uzlaşma ihtiyacının doğmasıyla bağlantılı.

Eğer orta noktayı bulmak, düzeltmeler ve fedakârlık yapmak konusunda ikna olmazsak beklenmedik kopmaların, kırılmaların yaşanması söz konusu olacaktır. Boğa-Akrep ekseninde meydana gelen bu karşıt, özellikle ortak ve bireysel maddi kaynakların elde edilmesi, kullanılması bağlamında fikir aykırılıklarına işaret eder. Bireysel düzlemde sahiplikler, cinsel paylaşımlar, gizli tutulmaya çalışılanlar konusunda anlaşmazlıkların deneyimlenmesi olasıdır.

Geniş platformda bakıldığında finansal alanda, gizli konularda, toprak sahipliklerinde ve tüm değerlerle alakalı konularda beklenmedik durumların doğması söz konusu olacaktır. Elektronik aletlere, internet alış-verişlerine, dikkat etmek; yolculuklarda ve ticari bağlantılarda beklenmedik sorunlar için hazırlıklı olmak da önemlidir. Bu açılar altında teknolojik saldırılara maruz kalmak kuvvetli olasılıktır.

Sabit burçların işin içinde olması, baskı hissinin, blokaj duygusunun yükselmesine, tolerans düşüklüğüne neden olabilir. Bu şartlar altında aklımıza her geleni yapmamakta, biraz beklemekte, özellikle maddi değerlerle alakalı “çok parlak” fikir olarak düşündüklerimizi uygulamaya dökmeden önce eşimizle, ortağımızla ya da hayat yoldaşımızla ortak karar almaya dikkat etmek yararlı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar