Bugün 18:39’da Merkür ve Neptün arasında olumlu bir açı kesinleşecek. Bildiğiniz gibi yarın da bir Dolunay var. Son Merkür-Neptün üçgenini de Temmuz ayındaki Oğlak Dolunay’ında yaşamıştık. Şimdi yine Dolunay duygusallığının yanına bir de bu açının enerjileri ekleniyor.

Bu sene Mart ayının son günlerinden kaynağını alan bu açının zorlayıcı fazlarını Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında atlattık. Şimdi geldiğimiz aşamada ise, rahatlatıcı, denge bulduran bazı açılımların olması mümkün. Netleştiremediğimiz konuların, fikirlerin, ticari bağlantıların, eğitim girişimlerinin ve seyahat planlarının daha somut ve anlaşılır bir hal alması, formasyon kazanarak, hayata geçirilebilmesi bu açı etkisi altında kolay olacaktır.

Akrep ve Balık burcunda meydana gelen bu açı kuvvetli hayal gücünün, sezgilerin de günlük yaşama katkı sağlayabileceğinin ifadesidir. Kararlarda sezgilerden faydalanmak, plan yaparken duyguların katkısında yararlanmak bu karşılaşmada olasıdır.

Açı Akrep ve Balık burçlarını içine aldığı için bu burçlar ve yükselenler yanı sıra Yengeçler çok olumlu etkilenecekler. Güzel ve manevi anlamda tatmin edici, besleyici bir iletişim, ruhani konularda ilerleme sağlanabilir.

Toprak grubu, Boğa, Başak ve Oğlak burç ve yükselen burçları için ise hayatın pek çok alanında insan ilişkileriyle bağlantılı yaratıcı ve maneviyatı zengin fırsatların yakalanması söz konusu olabilir.

Koç, Aslan ve Yay burçlarının ise, daha somut ve maddi kaynaklarla alakalı; İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının aile, inançlar ve duygusal bağlantılarıyla ilgili, yardım ve destekler alması mümkün.


Yorumlar

Popüler Yayınlar