Bu gece 23:59 itibariyle Akrep burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Pluto arasında fırsatlar getiren altmışlık bir açı kesinleşecek. Açının etkilerini bu gece yarın hissediyor olacağız.

Kaynağı Ocak ayına dayanan bu açının zorlayıcı fazlarını Temmuz ve Ekim aylarında atlattık. Artık döngü kapanırken geldiğimiz aşamada maddi kaynaklarla ilgili güç kullanımı, baskı ve tahakküm unsuru olarak algılanan kuralların daha dengeli, tarafları rahatsız etmeyecek şekilde şekillendirilebilmesi için bazı fırsatların bulunması söz konusu.

Değişim-dönüşüm gezegeni olarak bilinen Pluto, manipülasyonlardan, gücün ölçüsüz kullanılmasından, yeraltından, ego savaşlarından, tahakkümden, hatta zaman zaman yıkımdan da sorumludur. Akrep-Oğlak arasında meydana gelen bu olumlu açı, yaşanan çatışmaların ve sorunların çözülmesi için anlayışın ve empatinin yükselebileceğine, istenirse iyicil yaklaşımların tercih edilebileceğine işaret ediyor.

Bu açı Akrep-Oğlak burçlarının 24.derecesinde meydana geliyor. Yani Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burçlarının son haftasında doğanların, yükselenleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-26 derecelerinde olanların daha olumlu etkilenmesi söz konusu. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar