Bu gece tam 23:00’de Akrep burcundaki Güneş ile Kova’daki Jüpiter arasında bir kare kesinleşecek. Açının etkisini yarın ve ertesi gün hafifleyerek hissediyor olacağız.

Kova burcunda hareketine devam eden Jüpiter sistemin en büyük gezegenidir ve dokunduğu, temas ettiği her şeyi büyütmesi, çoğaltması, genişletmesi ile tanınır. Her ne kadar Jüpiter şansla, iyimserlik ve bonkörlükle bağlantılı olsa da aradaki açının kare olması, gezegenin kör bir iyimserlik, detayları atlama ve aşırıya kaçma etkilerinin bulunması, dikkatli ve ölçülü olmanın önemine işaret etmekte.

Jüpiter’in her şeyi büyüten, çoğaltan etkisi, kare açının getireceği çatışmaları, gerginlikleri abartmamamıza, biraz gerçeklerden uzaklaşmamıza ve risk alabilmemize neden olacaktır. Genel olarak bakıldığında finans piyasalarında, değerli maden borsalarında, büyük ölçekli şirketlerin mali durumlarında, teknolojiyle alakalı bazı zorlayıcı deneyimlerin yaşanması, ölçüsüz girişimlerin olması olasıdır. Bireysel düzlemde sahip olunan kaynakların eşit çabayla elde edilmesi ve adil kullanımı konusunda gerginlikler yaşanabilir.

Açıdan öncelikle Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları, hemen arkasından Boğa ve Aslan burç ve yükselen burçları yoğun etkilenecektir. Bu burçların son on gününde doğanlar ve Ay ya da yükselen dereceleri 21-25 arasında olanların, bedensel sağlık, ikili ilişkiler, kariyer, toplumsal yaşam, aile ilişkileri ve ev hayatı alanlarında önlerine gelen fırsatları, duygulardan çok akılla değerlendirmeleri, dengeleri ve riskleri iyi hesaplayarak hareket etmeleri önemli olacaktır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar